Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eQuido kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so leden 21, 2006 9:52 pm Předmět: AX75 - nastavení zvuku SMS v rámci profilu ? |
|
|
Nevíte někdo, jak nastavit zvuk (nejen) SMS v rámci profilu ? Dříve jsem používal Siemens S35 a tam jsem měl možnost pro každý profil definovat nastavení všech zvuků. Pokud jsem si tedy vytvářel "noční" profil, tak jsem si nastavil, že chci aby se mi dovolali jen lidi ze skupiny VIP a že mi má zvonit alarm (abych mohl používat telefon i jako budík). A ostatní zvuky že mají být vypnuté (tj. non-VIP volající, příchozí SMS apod.) Teď jsem nafasoval AX75 a nějak se stejného výsledku nemůžu dobrat - podařilo se mi u profilu nastavit filtr na VIP volání, ale nemůžu vypnout zvuky pro SMS (teda oklikou ano - nahrál jsem si do mobilu "melodii" obsahující ticho a když přepnu na noční profil, tak ještě ručně změním zvuk SMS na to ticho). Ale to mi přijde jako dost složitá cesta a rád bych objevil nějakou jednodušší.
Zkoušel jsem si stáhnout od Siemense (resp. BenQ) plnou verzi návodu pro AX75, ale i ten (stejně jako stručná česká verze) bohužel v kapitole Profily obsahuje jen jeden odstavec s téměř nulovým informačním obsahem :-/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|