clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - AX75 - nastavení zvuku SMS v rámci profilu ?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

AX75 - nastavení zvuku SMS v rámci profilu ?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eQuido
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 21, 2006 9:52 pm    Předmět: AX75 - nastavení zvuku SMS v rámci profilu ? Odpovědět s citátem

Nevíte někdo, jak nastavit zvuk (nejen) SMS v rámci profilu ? Dříve jsem používal Siemens S35 a tam jsem měl možnost pro každý profil definovat nastavení všech zvuků. Pokud jsem si tedy vytvářel "noční" profil, tak jsem si nastavil, že chci aby se mi dovolali jen lidi ze skupiny VIP a že mi má zvonit alarm (abych mohl používat telefon i jako budík). A ostatní zvuky že mají být vypnuté (tj. non-VIP volající, příchozí SMS apod.) Teď jsem nafasoval AX75 a nějak se stejného výsledku nemůžu dobrat - podařilo se mi u profilu nastavit filtr na VIP volání, ale nemůžu vypnout zvuky pro SMS (teda oklikou ano - nahrál jsem si do mobilu "melodii" obsahující ticho a když přepnu na noční profil, tak ještě ručně změním zvuk SMS na to ticho). Ale to mi přijde jako dost složitá cesta a rád bych objevil nějakou jednodušší.
Zkoušel jsem si stáhnout od Siemense (resp. BenQ) plnou verzi návodu pro AX75, ale i ten (stejně jako stručná česká verze) bohužel v kapitole Profily obsahuje jen jeden odstavec s téměř nulovým informačním obsahem :-/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: