Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
easy2 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 1:05 pm Předmět: Externá anténa |
|
|
Čaute. Načo vlastne slúži ten konektor na externú anténu? možno je to blbá otázka ale už dlho mi to vŕta hlavou.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 1:22 pm Předmět: |
|
|
No na to abys když máš špatnej signál mohl připojit externí anténu... a taky na těžkou HF do auta... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: po prosinec 26, 2005 1:26 pm Předmět: Re: Externá anténa |
|
|
easy2 napsal: | Čaute. Načo vlastne slúži ten konektor na externú anténu? možno je to blbá otázka ale už dlho mi to vŕta hlavou.  |
mno, když máš nějakou venkovní anténu, tak si koupíš ještě kablík na propojení kabelu od tý antény a telefonu, připojíš to a někde na vsi máš o 20dB lepší signál;-) _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel.k kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 4:31 pm Předmět: Externí anténa |
|
|
Mohl by mi někdo poradit kvalitní externí anténu, kde ji lze zakoupit a zda lze tuto připojit k telefonu Siemens AX75 ???????? (mám velmi slabý signál Oskara). Děkuji všem za rady... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: ne leden 22, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
keď som sa pýtal v obchodoch na anténu, väčšinou pozerali, že či som nepadol z mesiaca, na Siemens som nevidel
aj ja som sa tým zaoberal, pridával som antény, čo boli kedysi ku kvalitným rádiám, ale bez zlepšení
Uvítam by som zisk antény, lebo pár km odtiaľ je aj Edge a lepší zisk z antény by tomu pomohol
A preto budem sledovať vývoj tejto témy.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|