clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Aplikace na sms

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Aplikace na sms

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pidoma
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 10:05 pm    Post subject: Aplikace na sms Reply with quote

Neví někdo o nějaké aplikace,která průběžně počítá sms a případně hovory?mám paušál Eurotel a chtěl bych průběžně vědět kolik jsem odeslal sms
Back to top
View user's profile Send private message
schimi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 10:29 pm    Post subject: Reply with quote

To by se mi taky někdy hodilo, protože když jsem přešel z GO, kde mě hlídal neustále malý kredit, tak s paušálem bych nedal telefon z ruky a pak když přijde faktura tak se zavírám do nejmenší místnosti v bytě a říkám si... "já bych se na to..." Smile
kwash
badatel
badatel

303.22 SMM
PostPosted: Mon Jan 23, 2006 10:36 pm    Post subject: Reply with quote

tak to by bodlo aj mne Razz
na starej nokii/fuj co to cmaram /to islo zistit aj resetovat cez netmonitor takze neviem,ale mozno aj siemens ma neaky counter ktory je skryty a mozno by sa dal otvorit neakym patchom Think

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3062.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 12:39 am    Post subject: Re: Aplikace na sms Reply with quote

pidoma wrote:
Neví někdo o nějaké aplikace,která průběžně počítá sms a případně hovory?mám paušál Eurotel a chtěl bych průběžně vědět kolik jsem odeslal sms

Na pocitani provolanych minut pouzivam aplikaci Volne minuty od autora Zlebka http://jaja.kn.vutbr.cz/~zlebek2/. Musi se ale vse provadet manualne, tzn. ze po kazdem hovoru najedu do aplikace a zadam pocet prvolanych minut a sekund. Doporucuji zkusit. JAVA aplikace, ktera by vse pocitala sama je podle me nesmysl, to tak spis na symbianu.

Autor Volnych minut ma i aplikaci na pocitani sms, ale opet se vse musi provadet manualne. Zde spis doporucuji navstivit Javamanii, kde sem nasel v diskuzi jednu aplikaci, ze ktere se posilaji klasicke sms a ma v sobe zahrnute pocitadlo.

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Back to top
saduc_teg
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 10:22 am    Post subject: Reply with quote

u et staci poslat sms ve tvaru:
Quote:
UCET
na cislo
Quote:
999211
Jsou tam ale zapocitany vsechny odchozi sms (bez ohledu na jejich cenu) a vsechna odchozi volani (take bez ohledu na cenu, takze treba i volani na *11)
Back to top
schimi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

Přesně tak, dnes mi přišla SMS od eurotelu:

Quote:
Chcete znat aktualni stav sveho uctu? Zaslete SMS ve tvaru STAV UCTU na cislo 999211 a dozvite se jeho orientacni vysi. Sluzba je zdarma na 3 mesice. Eurotel

Hlavně to zdarma se mi líbí Smile a ještě otestuju jak to funguje, teď mi to píše počet zbývajích volných minut/sms a přibližnou částku za služby mimo volné.

koca2
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 4:34 pm    Post subject: Reply with quote

U oskara pouzivam Kapesni samoobsluhu. je to *111krizek (nevim jak se pise krizek na klavesnici - jestli nekdo vi tak mi to pls napiste Embarassed ) A tam dam
1 -> heslo -> 2 -> 1 -> a pak si staci vybrat wink Je tam pocet odeslanych sms, provolanych minut a pezez celkem Applause Applause Applause

SMIKEE
(člen klubu SM)
táta fóra
(člen klubu SM)<br>táta fóra

57422.50 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

Jo,oskarovu samoobsluhu taky používám
A ten křížek je Alt Gr+x wink

Streap
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 8:21 pm    Post subject: Reply with quote

schimi wrote:
Přesně tak, dnes mi přišla SMS od eurotelu:

Quote:
Chcete znat aktualni stav sveho uctu? Zaslete SMS ve tvaru STAV UCTU na cislo 999211 a dozvite se jeho orientacni vysi. Sluzba je zdarma na 3 mesice. Eurotel

Hlavně to zdarma se mi líbí Smile a ještě otestuju jak to funguje, teď mi to píše počet zbývajích volných minut/sms a přibližnou částku za služby mimo volné.

tak sice je prej sluzba zdarma na 3 mesice (STAV UCTU) ale ted mi to napsalo "Lituji, ale nemate opravneni tuto sluzubu vyuzivat." Zatimco sms ve tvaru UCET mi napise kolik sem poslal sms a provolal minut ale volny zbejvajici a castku neukaze..

FW12> 16> 25
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
schimi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 30, 2006 10:47 pm    Post subject: Reply with quote

Streap wrote:
tak sice je prej sluzba zdarma na 3 mesice (STAV UCTU) ale ted mi to napsalo "Lituji, ale nemate opravneni tuto sluzubu vyuzivat." Zatimco sms ve tvaru UCET mi napise kolik sem poslal sms a provolal minut ale volny zbejvajici a castku neukaze..

Mě (STAV UCTU) normálně funguje a mám paušál ET Pohoda, ale aktivovaný během posledního měsíce, tak nevím co má na využívání této služby vliv.

Reply to topic     Forum Index -> Java hry a aplikace All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum