clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - ups fw23 na m75 a telefon je v p....

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

ups fw23 na m75 a telefon je v p....

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:14 am    Předmět: ups fw23 na m75 a telefon je v p.... Odpovědět s citátem

tak jsem zkusil upgradovad na fw23 a dostalo se mi necekane a nemile odpovedi. upgrade bzl prz v poradku ale kdzz se pokusim zapnout telefon tak pri potvrzeni o zapnuti se nerozjede dal. tak val lidicky prosim o laskavou radu co s tim. klidne muze byt plny format telefonu to mi neva hlavne at se to rozjede. diky za linky na navody a dobre programky na to.

muj dalsi telefon asi nebude siemens. s takovyma problemama co jsem mel i s 12 i s 16 a ted 23 to uz pretekla posledni kapka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ked tam znovu nahras FF, ktoru si si dufam spravil este pred upgradovanim, tak ti to znova poslape, pripadne skus len FW, ale neviem ci tu staru, alebo novu.
abu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 8:49 pm    Předmět: no dobre ale .... Odpovědět s citátem

nejaky super programek by na to nebyl? jde totiz o to ze ten telefon ani nezapnu a updatesoft od siemensu mi to nevezme.
lacibogi
čestný člen
čestný člen

787.96 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 06, 2006 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Použi winswup.
Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362

abu
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 07, 2006 4:12 am    Předmět: jeste jednou ... Odpovědět s citátem

tel jsem dowgradoval pres winsup na 5firm z 23firm a po zapnuti do site se prihlasi ale zustava tam porad obrazovka pro potvrzeni zapnuti. a ta nejde níjak odstranit. telefon muze prijimat hovory a sms ale nikdy nevidim kdo mi vola nebo pise. dalsi poblem je ze ikdyz je zapnuty tak nemuzu se k nemu pripojit pres siemems device v pc. a taky vsechny programy vyzaduji aby byl zapnuty ale ikdyz je zapnuty tak se tvari jako ze neni a nejde s nim nic delat. potrebuji ho cely zformatovat a vsechno vymazat. nahral jsem si tam t9 jazyky a od te doby to nejde /nakopiroval jsem si je stahnutim souboru z tohoto www serveru/ a kdyz jsem se pokusil otevrit fullflash abzch to opravil, taky odsud stahnuty, tak to pise /oteviram to s winswup/ ze je "error file:errror on reading XBI-header". tak kdyby jste meli svuj full flash na m75 a fungoval vam tak vam budu velice zavazany kdyby jste mi ho poskytnuli. problem je ze nejsem v cr ale v usa a nemam sebou zarucak a zpet se vratim az za rok. takze asi servis odpada. jo a tady tem model vubec nefrci. jeste jsem nikoho nepotkal kdo by mel vubec siemensa. jsou tu jenom motoroly. dekuji za jakekoliv napady. jeste pripominam ze jsem cetl vsechny navody a pomucky co jsem nasel ale nikde jsem nic nenasel. jeste jednou diky.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: