Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
abu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:14 am Předmět: ups fw23 na m75 a telefon je v p.... |
|
|
tak jsem zkusil upgradovad na fw23 a dostalo se mi necekane a nemile odpovedi. upgrade bzl prz v poradku ale kdzz se pokusim zapnout telefon tak pri potvrzeni o zapnuti se nerozjede dal. tak val lidicky prosim o laskavou radu co s tim. klidne muze byt plny format telefonu to mi neva hlavne at se to rozjede. diky za linky na navody a dobre programky na to.
muj dalsi telefon asi nebude siemens. s takovyma problemama co jsem mel i s 12 i s 16 a ted 23 to uz pretekla posledni kapka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: po březen 06, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|
No ked tam znovu nahras FF, ktoru si si dufam spravil este pred upgradovanim, tak ti to znova poslape, pripadne skus len FW, ale neviem ci tu staru, alebo novu. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 06, 2006 8:49 pm Předmět: no dobre ale .... |
|
|
nejaky super programek by na to nebyl? jde totiz o to ze ten telefon ani nezapnu a updatesoft od siemensu mi to nevezme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
abu kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út březen 07, 2006 4:12 am Předmět: jeste jednou ... |
|
|
tel jsem dowgradoval pres winsup na 5firm z 23firm a po zapnuti do site se prihlasi ale zustava tam porad obrazovka pro potvrzeni zapnuti. a ta nejde níjak odstranit. telefon muze prijimat hovory a sms ale nikdy nevidim kdo mi vola nebo pise. dalsi poblem je ze ikdyz je zapnuty tak nemuzu se k nemu pripojit pres siemems device v pc. a taky vsechny programy vyzaduji aby byl zapnuty ale ikdyz je zapnuty tak se tvari jako ze neni a nejde s nim nic delat. potrebuji ho cely zformatovat a vsechno vymazat. nahral jsem si tam t9 jazyky a od te doby to nejde /nakopiroval jsem si je stahnutim souboru z tohoto www serveru/ a kdyz jsem se pokusil otevrit fullflash abzch to opravil, taky odsud stahnuty, tak to pise /oteviram to s winswup/ ze je "error file:errror on reading XBI-header". tak kdyby jste meli svuj full flash na m75 a fungoval vam tak vam budu velice zavazany kdyby jste mi ho poskytnuli. problem je ze nejsem v cr ale v usa a nemam sebou zarucak a zpet se vratim az za rok. takze asi servis odpada. jo a tady tem model vubec nefrci. jeste jsem nikoho nepotkal kdo by mel vubec siemensa. jsou tu jenom motoroly. dekuji za jakekoliv napady. jeste pripominam ze jsem cetl vsechny navody a pomucky co jsem nasel ale nikde jsem nic nenasel. jeste jednou diky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|