View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 1:57 pm Post subject: Ogg Vorbis Player for Symbian OS phones |
|
|
Pár slov k přehrávači formátu Ogg Vorbis.Víceméně pro POKISWORKa.Beru v úvahu že tento formát alespoň malinko znáš.Jak jsem již řekl,je to formát stlačený,ale větší než MP3 PRO u kterého zůstanu.Bohužel,nebo bohu dík?!
Stahneš ho ze stránek: http://symbianoggplay.sourceforge.net/
Po té ho přetáhneš do karty SX.Nevím jak ostatní,ale já pro SIS mám adresář zvlášť.Ten potom necháš instalovat a po instalaci jen nastavíš.Nejsem znalec všeho,ale tohle zvládneš také.Pak stačí si převést z CD skladby na formát Ogg a opět tyto přetáhneš do mobilu na kartu.Jen né v SDS ale přímo v Siemens SX1,protože tuto nabídku přetažení Ogg nemá.Pokud Ti to nepůjde ozvi se.Zdravím. |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:38 pm Post subject: Re: Ogg Vorbis Player for Symbian OS phones |
|
|
Michael wrote: | Pár slov k přehrávači formátu Ogg Vorbis.Víceméně pro POKISWORKa.Beru v úvahu že tento formát alespoň malinko znáš.Jak jsem již řekl,je to formát stlačený,ale větší než MP3 PRO u kterého zůstanu.Bohužel,nebo bohu dík?!
Stahneš ho ze stránek: http://symbianoggplay.sourceforge.net/
Po té ho přetáhneš do karty SX.Nevím jak ostatní,ale já pro SIS mám adresář zvlášť.Ten potom necháš instalovat a po instalaci jen nastavíš.Nejsem znalec všeho,ale tohle zvládneš také.Pak stačí si převést z CD skladby na formát Ogg a opět tyto přetáhneš do mobilu na kartu.Jen né v SDS ale přímo v Siemens SX1,protože tuto nabídku přetažení Ogg nemá.Pokud Ti to nepůjde ozvi se.Zdravím. |
eeh _tak to se mi snad enom zda =P~
zas tak blbej fakt nejsem_dyztak_sem chtel po tobe enom tu aplikaciu_ve ktere si teda prehraval OGG Vorbis_
za DALSI_OGG Vorbis moc dobre znam a VIX PROX??? 8) _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia 
Last edited by pokiswork on Fri Sep 03, 2004 10:40 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:40 pm Post subject: |
|
|
ti to teda reknu_ 8) estli znax takovy ty mali vecicky od i-River, tak ednu z nich vlastnim
a estli znax takovou tu velkou cihlu od X-Clef_tak tu ednu taky vlastnim_a vix prox je vlastnim?? 8) _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:47 pm Post subject: Re: Ogg Vorbis Player for Symbian OS phones |
|
|
Já Tě nechápu o čem to stále mluvíš???
Aplikace se jmenuje:OggPlay-S60-1.00.Snad jsi to pochopil!!!A nechápu,proč bych měl vědět proč,nebo jak Ty to znáš.Mne to nezajímá! |
|
Back to top |
|
 |
pokiswork badatel

267.10 SMM
|
Posted: Fri Sep 03, 2004 10:51 pm Post subject: Re: Ogg Vorbis Player for Symbian OS phones |
|
|
Michael wrote: | Já Tě nechápu o čem to stále mluvíš???
Aplikace se jmenuje:OggPlay-S60-1.00.Snad jsi to pochopil!!!A nechápu,proč bych měl vědět proč,nebo jak Ty to znáš.Mne to nezajímá! |
eden druhyho sme asi spatne pochopili_dyz tak SZ nebo ICQ: 236640682 _________________
MOTOROLA MPx100 vs. SIEMENS SX1 Mille Miglia  |
|
Back to top |
|
 |
|