clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - nejprve wrong software,ted mrtva A55

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

nejprve wrong software,ted mrtva A55

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
krakonos01
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 3:56 pm    Post subject: nejprve wrong software,ted mrtva A55 Reply with quote

Zdravim,

A55 me hlasila wrong software, tak sem se to pokusil opravit podle navodu na tomto servru - pomoci Freia. Nahral jsem FF kterou jsem stahl z netu a kdyz jsem chtel telefon odblokovat a zadat IMEI, tak pri spojeni s telefonem to chce zmacknout cervene tlacitko, ale vubec to nereaguje - telefon je uplne mrtvy. Nejde ani zapnout, proste nic. Dlao by se to nejak vyresit? Pomohl by testpoint?
Back to top
View user's profile Send private message
bleck
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 24, 2006 4:08 pm    Post subject: Reply with quote

TP jiste pomuže včera jsem to take delal na A55,a rovnou jsem ji predelal na c55,sice stim bylo dost prace ale povedlo se,tady mas odkaz,a myslim dost rad ktere budes potrebovat.
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=17982&highlight=
Hodně štestí,a nervu!
Back to top
foton
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 05, 2006 10:22 am    Post subject: Mrtvá A55 Reply with quote

Krakonoši, měl jsem před rokem stejný problém, přesně jak píšeš. Telefon nereagoval na stisk tlačítka a tak jsem odnesl telefon do servisu, který mi jej vrátil jako neopravitelný. Do minulého týdne ležel v šuplíku, až jsem tak ze zvědavosti jej vzal s tím že víc už nemohu zkazit. Teď už jede a stačilo přerušit testpoint, začal reagovat a po přeflešování na A55 a pak na C55 jede bez problémů. Very Happy
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum