View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
krakonos01 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 24, 2006 3:56 pm Post subject: nejprve wrong software,ted mrtva A55 |
|
|
Zdravim,
A55 me hlasila wrong software, tak sem se to pokusil opravit podle navodu na tomto servru - pomoci Freia. Nahral jsem FF kterou jsem stahl z netu a kdyz jsem chtel telefon odblokovat a zadat IMEI, tak pri spojeni s telefonem to chce zmacknout cervene tlacitko, ale vubec to nereaguje - telefon je uplne mrtvy. Nejde ani zapnout, proste nic. Dlao by se to nejak vyresit? Pomohl by testpoint? |
|
Back to top |
|
 |
bleck badatel

261.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
foton kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 05, 2006 10:22 am Post subject: Mrtvá A55 |
|
|
Krakonoši, měl jsem před rokem stejný problém, přesně jak píšeš. Telefon nereagoval na stisk tlačítka a tak jsem odnesl telefon do servisu, který mi jej vrátil jako neopravitelný. Do minulého týdne ležel v šuplíku, až jsem tak ze zvědavosti jej vzal s tím že víc už nemohu zkazit. Teď už jede a stačilo přerušit testpoint, začal reagovat a po přeflešování na A55 a pak na C55 jede bez problémů.  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|