View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:04 pm Post subject: S75 - WS update13-3dni ok=>nefunkcne... |
|
|
CAf everybody.
Stala sa mi takato vec...
Origos SW(10) v S75 mi fungovala asi tyzden, potom sa mi tel vypol.Ked som ho zapol, tak sa stale vypinal => nasledoval WS13 update...Fungovalo mi to 3dni.Poslal som dneska jednu sms(aj predtym som posielal aj sms aj MMS) a zamrzol mi tel. Po vyp/zap zom sa dostal len po uvitaciu spravu a to je vsetko.
Tak som skusal WS 16, ale stale som na tom rovnako...POMOZTE mi niekto....
Mam este sancu to nejako ozivit???? Nemam ale ziadnu flash zalohu...:-((((
PLEASE HELP ME SOMEBODY....
THANX. _________________ RisNo |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
risno kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 11:07 pm Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | Reklamace. Nic víc se dělat nedá |
Ale uznaju mi zaruku, ked som tam daval WS 16??????
--==RisNo==-- _________________ RisNo |
|
Back to top |
|
 |
Pajas pisatel

Joined: 18 Jun 2004 Posts: 266 Location: nejpěknější dědina ŽELETICE
771.24 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 12:06 am Post subject: |
|
|
No nahrej tam origin fw 13 a pak to běž reklamovat.Siemens se zavázal, že bude uznávat reklamace pokud tam bude orig.firmware... |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 6:47 am Post subject: Re: S75 - WS update13-3dni ok=>nefunkcne... |
|
|
risno wrote: | CAf everybody.
Stala sa mi takato vec...
Origos SW(10) v S75 mi fungovala asi tyzden, potom sa mi tel vypol.Ked som ho zapol, tak sa stale vypinal => nasledoval WS13 update...Fungovalo mi to 3dni.Poslal som dneska jednu sms(aj predtym som posielal aj sms aj MMS) a zamrzol mi tel. Po vyp/zap zom sa dostal len po uvitaciu spravu a to je vsetko.
Tak som skusal WS 16, ale stale som na tom rovnako...POMOZTE mi niekto....
Mam este sancu to nejako ozivit???? Nemam ale ziadnu flash zalohu...:-((((
PLEASE HELP ME SOMEBODY....
THANX. |
me se stalo to neco podobneho s fw12. Po 14 dnech pouzivani se zacal vypinat zhruba 5sekund po zapnuti. Myslel sem, ze jsem to zpusobil spatnym graf. tematem, ale ted vidim, ze to mozna bude jinak....
nicmene tel. uz sem dal v utery do servisu, ted budu mozna az mesic bez nej  _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|