View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
BronekZilka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 10:54 am Post subject: M75 nastaveni vyzvaneni |
|
|
Dobry den,mozna debilni dotaz,ale jsem uzivatelem vetsinou Nokii a presel jsem na Siemens. Mam M75. Standardne ma nastaveny vyzvaneci ton. Chci pro vsechny prichozi hovory jeden vyzvaneci ton. Jak mam nastavit vyzvaneci ton pro adresar na SIM karte? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:02 am Post subject: |
|
|
Všetko to nájdeš v manuáli. Ale inak je to v menu-nastavenia zvonenia. Tam to potom máš podľa skupín, podľa kontaktov a podľa zvyšných čísel. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 11:20 am Post subject: |
|
|
A pozor aby jsi neměl stejná čísla na kartě i v telefonu. Potom je upřednostněno nastavení pro adresář v telefonu _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
BronekZilka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 12:36 pm Post subject: |
|
|
No já k tomu manuál mám, sice ve slovenštině, ale to nevadí, ale ten manuál má pár stránek a je tam naprosté minimum, vůbec nechápu, že takový manuál vydali. Problém je, že pokud to číslo mám v SIM tak se mi nepodařilo změnit ton vyzvaneni. |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 4:22 pm Post subject: |
|
|
BronekZilka wrote: | Problém je, že pokud to číslo mám v SIM tak se mi nepodařilo změnit ton vyzvaneni. |
Ak sa jedná len o určitú skupinu čísel prideliť iný tón než ostatným im môžes len keď ich nakopáruješ do telefónu a zaradíš do nejakej skupiny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|