View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dudikov kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:03 pm Post subject: S55 oprava dle navodu ho asi navždy umrtvila - Testpoint ?! |
|
|
Zdravím všechny,
chtěl jsem si přehrat flash, ale při nahrání nového, vždy napsal wrong software, odblokovat nešel. Tak jsem zvolil návod "Jak napravit umrtevný telefon" (http://www.siemensmania.cz/content.php?id=105) oproti puvodnímu návodu jsem jako flash dal původní co na něm byl. Vše se způstilo, tak jsem zajásal pote jsem ho dal ještě odblokovat a ejle ono to, nešlo a proč, no protože telefon už nešel ani zapnout - prostě ani nebékne - uplně mrtvy, tak jsem investoval par hodin do hledání (abych se neptal na to co tu bylo) a vyšlo mi s toho jediné TESTPOINT. Po dalším hledání zaměřeném na tespoint jsem zjistil, že pro starší telefony zde žádný ucelený a jednoznačný návod neexistuje a navíc jsem zjistil že software "Tespoint Station V1.1" který má být v angličtině (bohužel není) má zcela jiné fotografie a jiný postup (přerušování kontaktu) než TestpointS55.doc (spojování kontaktu), no a pak kdo se v tom má vyznat . Tak jestli někdo umíte poradit, tak předem MOOOC děkuji. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|