View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Fuckaroo pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 18, 2006 5:40 pm Post subject: MME VICTORY+ |
|
|
vím že to asi patří do Javy - ale....
mám s tímhle programem jeden zvláštní problém - nejede mi v tom čeština - udělal jsem to přesně podle návodu
MME do java/applications
ostatní do Misc/MME/..........
no a když to zapnu tak je to rusky - jak to mám udělat ???? _________________ Siemens M65 + FW50 + DCA-540 + 12 ikonkové menu + patche |
|
Back to top |
|
 |
fendo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:39 am Post subject: |
|
|
este by si nemal zabudnut premenovat Czech.mhl v Data\Misc\MME\Langpacks na English.mhl a malo by ti to ist
je to preto, lebo ty vlastne nahradzujes nejaky preklad (sice v tomto pripade tam nie je ziadny - vytvoris ho, lebo aplikacia sama cita anglicky jazykovy prekla z daneho priecinka), ale pri nejakych inych hrach/aplikaciach budes musiet niekedy aj zamenit jazyk za iny (napriklad nechcel by si mat tam spanielstinu, ale cestinu, tak ju ulozis do daneho priecinka namiesto tej spanlstiny, ale aj tak ju musis premenovat czech.mhl na spain.mhl)...vlastne mobil ti bude nacitavat jazyk (v mojom priklade spanielsky) mysliac si ze je to on, lae v skutocnosti to bude iny - cestina... 8) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|