View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 10:05 pm Post subject: ME75 |
|
|
Nikde jsem tu nenasel topic o tomhle founu. mate nekdo? Jak jste spokojeni? JAka je posledni verze firm? Mam tam 22. Jsou aplikace ve vsech ME75 tady na trhu stejne? Ja jsem zatim spokojen. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 10:17 pm Post subject: |
|
|
¨Hlavne by me zajimalo jak je odolny, jestli vode, prachu, proti padum. Zkouset to nebudu, ale jestli nekdo nema zkusenost. Treba m iobcas dela ze se nemuzu dostat do slozek v mobilu. Pise to "chybu v proflu". Pomuze jen restart. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 09, 2006 7:08 pm Post subject: |
|
|
To tady nikod nema ME75? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Kísa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 4:26 pm Post subject: |
|
|
Ja ho mam zatim jsem s nim vcelku spokojenej...Jen me nejde synchronizace s Outlookem, mam kabel DCA 540,vselijaka data mi jdou kopirovat do telefonu i z nej ale ta synchronizace proste nejde "odolnost" vuci vode a prachu nebude zrovna nejvetsi,co bys ale chtel za necele 4tisice. 8) |
|
Back to top |
|
 |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 8:42 pm Post subject: |
|
|
Kísa wrote: | Ja ho mam zatim jsem s nim vcelku spokojenej...Jen me nejde synchronizace s Outlookem, mam kabel DCA 540,vselijaka data mi jdou kopirovat do telefonu i z nej ale ta synchronizace proste nejde "odolnost" vuci vode a prachu nebude zrovna nejvetsi,co bys ale chtel za necele 4tisice. 8) |
No a nemas problem s "chyba v profilu" ? Ze se nemuzes dostat do flexmemory? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 8:46 pm Post subject: |
|
|
rimmer wrote: | Kísa wrote: | Ja ho mam zatim jsem s nim vcelku spokojenej...Jen me nejde synchronizace s Outlookem, mam kabel DCA 540,vselijaka data mi jdou kopirovat do telefonu i z nej ale ta synchronizace proste nejde "odolnost" vuci vode a prachu nebude zrovna nejvetsi,co bys ale chtel za necele 4tisice. 8) |
No a nemas problem s "chyba v profilu" ? Ze se nemuzes dostat do flexmemory? |
jo tento problem ma hodne lidi vcetne me _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
Kísa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 8:56 pm Post subject: |
|
|
to nevim,ale nic takovyho me to nepise.... |
|
Back to top |
|
 |
Kísa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 9:15 pm Post subject: |
|
|
tak pred chvili mi to pri vstupu do syst. souborů napsalo "chyba profilu"Restartoval jsem telefon,pak jsem se do teto slozky bezprblemu dostal...synchrinizovat stejne nejde...  |
|
Back to top |
|
 |
Wirgi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 3:18 pm Post subject: |
|
|
nazdarek. Sem s nim celkem spokojenej, mam ho chvilku a uz se mi 2x vypnul . Klasika sie .
Zatim sem si snim moc neuzil, ale nejvis mi vadi, ze nemuzu zmenit Dialogova tlacitka. Mel jsem CX65 a u ni, kdyz sem zmacknul jedno z nich, tak se mi ukazalo Start:... a dole OK nebo Zmenit. U ME75 mi to nepise a hned to vleze treba do menu. Vite? Nevite? De vam to? |
|
Back to top |
|
 |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 5:02 pm Post subject: |
|
|
Wirgi wrote: | nazdarek. Sem s nim celkem spokojenej, mam ho chvilku a uz se mi 2x vypnul . Klasika sie .
Zatim sem si snim moc neuzil, ale nejvis mi vadi, ze nemuzu zmenit Dialogova tlacitka. Mel jsem CX65 a u ni, kdyz sem zmacknul jedno z nich, tak se mi ukazalo Start:... a dole OK nebo Zmenit. U ME75 mi to nepise a hned to vleze treba do menu. Vite? Nevite? De vam to? |
Me to jde menit klasicky, jako u kazdyhi jinyho siemense. A jeste se mi nevypnul. Zda se ze abterka neco vydrzi. Jinak mi prijde jako velka zavada kdyz se nedostanu do systemu souboru. Kdyby byl java-manazer, ktery umi soubory i otvirat, bylo by fajn. To ze je umi jen mazat a kopirovat je na 2 veci... _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 5:08 pm Post subject: |
|
|
J, operátoři mají někdy ve zvyku nastavovat ty tlačítka pod displejem napevno... abys to mohl změnit, potřebuješ Direct Softkey Editor (stáhneš odsud ze SM) a samozřejmě kabel. A až ten program spustíš, už ti bude všechno jasný  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
Wirgi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:49 pm Post subject: |
|
|
ccd98 wrote: | J, operátoři mají někdy ve zvyku nastavovat ty tlačítka pod displejem napevno... abys to mohl změnit, potřebuješ Direct Softkey Editor (stáhneš odsud ze SM) a samozřejmě kabel. A až ten program spustíš, už ti bude všechno jasný  |
No prima, jeste ten kabel . To je pjekny sfinstvo, co delaj teda..
Diik za odpoved  |
|
Back to top |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 7:47 pm Post subject: |
|
|
Kísa wrote: | tak pred chvili mi to pri vstupu do syst. souborů napsalo "chyba profilu"Restartoval jsem telefon,pak jsem se do teto slozky bezprblemu dostal...synchrinizovat stejne nejde...  |
Udělej uplnou zalohu dat (obrazky,anim.... T9) naformatuj kartu a potom by ti to už nemělo vyhazovat hlašku"chyba profilu". |
|
Back to top |
|
 |
rimmer začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 8:13 pm Post subject: |
|
|
je zajimave ze me to ukazovalo chyba profilu asi deset minut potom co jsem ho poprve vybalil z krabice. naformatovanim karty nemusim flashovat firmware? _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
soss začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:27 pm Post subject: |
|
|
rimmer wrote: | je zajimave ze me to ukazovalo chyba profilu asi deset minut potom co jsem ho poprve vybalil z krabice. naformatovanim karty nemusim flashovat firmware? |
neeeeeeeeeee k čemu?? |
|
Back to top |
|
 |
|