clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Dawe's shit happens

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Dawe's shit happens

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
David_Ostrava
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 6:27 pm    Post subject: Dawe's shit happens Reply with quote

Prosím pomožte, kamarádi, Siemensáci, mám PDA PSION Revo, tydlifon Siemens M65, mno a potřeboval bych připojení na net, tzn. nastavení Reva, při pokusu o připojení mi REVO napíše Server neodpovídá, zkontrolujte nastavení internetu (Server is not responding, Ceck you internet settings)! Jestli někdo ví jak nastavit připojení, nebo máte podobný problém, prosím ozvěte se mi! Díky moc Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 6:30 pm    Post subject: Re: Dawe's shit happens Reply with quote

David_Ostrava wrote:
Prosím pomožte, kamarádi, Siemensáci, mám PDA PSION Revo, tydlifon Siemens M65, mno a potřeboval bych připojení na net, tzn. nastavení Reva, při pokusu o připojení mi REVO napíše Server neodpovídá, zkontrolujte nastavení internetu (Server is not responding, Ceck you internet settings)! Jestli někdo ví jak nastavit připojení, nebo máte podobný problém, prosím ozvěte se mi! Díky moc Embarassed

Mno a co jako? Jak s tím jako souvisí ta M65ka? Předmět taky pěkně sjetej... špatně zařazenej topic... chjo lidi... ještě že nejsem admin wink

David_Ostrava
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 6:36 pm    Post subject: Re: Dawe's shit happens Reply with quote

ccd98 wrote:
David_Ostrava wrote:

Mno a co jako? Jak s tím jako souvisí ta M65ka? Předmět taky pěkně sjetej... špatně zařazenej topic... chjo lidi... ještě že nejsem admin wink
No kurwa asi tak, že s ostatníma telefonama to chodí ty chytráku!
Back to top
View user's profile Send private message
busch
čestný člen
čestný člen

27.84 SMM
PostPosted: Sat Feb 11, 2006 6:38 pm    Post subject: Reply with quote

Až se naučís slušně vyjadřovat na veřejnosti,tak to zkus znova... Evil or Very Mad

Nokia 6234, Ericsson T65
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum