View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
David_Ostrava kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:27 pm Post subject: Dawe's shit happens |
|
|
Prosím pomožte, kamarádi, Siemensáci, mám PDA PSION Revo, tydlifon Siemens M65, mno a potřeboval bych připojení na net, tzn. nastavení Reva, při pokusu o připojení mi REVO napíše Server neodpovídá, zkontrolujte nastavení internetu (Server is not responding, Ceck you internet settings)! Jestli někdo ví jak nastavit připojení, nebo máte podobný problém, prosím ozvěte se mi! Díky moc  |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:30 pm Post subject: Re: Dawe's shit happens |
|
|
David_Ostrava wrote: | Prosím pomožte, kamarádi, Siemensáci, mám PDA PSION Revo, tydlifon Siemens M65, mno a potřeboval bych připojení na net, tzn. nastavení Reva, při pokusu o připojení mi REVO napíše Server neodpovídá, zkontrolujte nastavení internetu (Server is not responding, Ceck you internet settings)! Jestli někdo ví jak nastavit připojení, nebo máte podobný problém, prosím ozvěte se mi! Díky moc  |
Mno a co jako? Jak s tím jako souvisí ta M65ka? Předmět taky pěkně sjetej... špatně zařazenej topic... chjo lidi... ještě že nejsem admin  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
David_Ostrava kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:36 pm Post subject: Re: Dawe's shit happens |
|
|
ccd98 wrote: | David_Ostrava wrote: | Prosím pomožte, kamarádi, Siemensáci, mám PDA PSION Revo, tydlifon Siemens M65, mno a potřeboval bych připojení na net, tzn. nastavení Reva, při pokusu o připojení mi REVO napíše Server neodpovídá, zkontrolujte nastavení internetu (Server is not responding, Ceck you internet settings)! Jestli někdo ví jak nastavit připojení, nebo máte podobný problém, prosím ozvěte se mi! Díky moc  |
Mno a co jako? Jak s tím jako souvisí ta M65ka? Předmět taky pěkně sjetej... špatně zařazenej topic... chjo lidi... ještě že nejsem admin  | No kurwa asi tak, že s ostatníma telefonama to chodí ty chytráku! |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sat Feb 11, 2006 6:38 pm Post subject: |
|
|
Až se naučís slušně vyjadřovat na veřejnosti,tak to zkus znova...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|