View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Milan Popelka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:34 pm Post subject: Siemensmania |
|
|
Já jsem se na tyto stránky zaregistroval proto, abych se dozvěděl zkušenosti oastatních uživatelů, ale:
PROČ JE TO TU TAK STRAŠNĚ NEPŘEHLEDNÉ?!?!?
Abych našel odpověď na svůj příspěvek, musím hledat a hledat...
Proč nejsou alespoň podsložky - jeden pytel x75: to je hroznej maglajs.
Chápu, že jste zvyklí ze Siemensového softu na ledacos, ale přeci jen... |
|
Back to top |
|
 |
HenX táta fóra

Joined: 09 Oct 2004 Posts: 1172 Location: Český Těšín Telefon:Siemens C75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:40 pm Post subject: |
|
|
me se to prehledne zda dost,rekni ja vic bys to chtel mit prehlednejsi,podle me je lepsi pouzit hledat a najit presne to co chci  _________________
***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!! |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:46 pm Post subject: |
|
|
Se ti zdá , protože si nový.. budeš sem chvíli chodit a hned budeš vědět co kde najit atd.. a jesli vidis phpbb forum prvně tak se ti ani nedivim...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:49 pm Post subject: |
|
|
Kdyby bylo víc sekcí a podsekce, tak myslíš, že to pomůže? Já myslim že ne.. Je plno lidí, co by svoje příspěvky neuměli zařadit do správný sekce a nebo je dávali do několika sekcí zároveň... Jediný, čeho by se docílilo by bylo to, že by modi měli víc a víc práce... _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:54 pm Post subject: přehlednost |
|
|
Jde mi především o FÓRUM. Například:
x75 je moc velký rozsah - proč není možnost, aby se zobrazily jen M75? Třída M je jen do 60, proč? Proč to nedělit na hardware a soft? Proč se to vůbec zdvojuje?
Dělení podsekcí je jen časové (1 den, 1 týden atd.) Proč nemůžu zvolit způsob selekce sám?
Když kliknu na odkaz v e.mailu, tak mě to hodí správně, ale musím se přihlásit, když to udělám, hodí mě to na začátek Fóra a jsem tam, kde předtím...
atd.atd.... |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:57 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | Se ti zdá , protože si nový.. budeš sem chvíli chodit a hned budeš vědět co kde najit atd.. a jesli vidis phpbb forum prvně tak se ti ani nedivim...  |
Já myslím, že by to mělo být přátelský prostředí i pro "ty nový", a právě pro ně. Kdybych si přečet ty správný příspěvky před 14 dny, nikdy bych si M75 nekoupil. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
HenX wrote: | me se to prehledne zda dost,rekni ja vic bys to chtel mit prehlednejsi,podle me je lepsi pouzit hledat a najit presne to co chci  |
Chci se vrátit do: téma "Zkušenosti x75", kde jsem vložil příspěvek, _Hledat_ nabídne 480 možností, to je na....  |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:12 pm Post subject: Re: přehlednost |
|
|
Milan Popelka wrote: | Jde mi především o FÓRUM. Například:
x75 je moc velký rozsah - proč není možnost, aby se zobrazily jen M75? bla bla... |
Protože třeba M75 a CX75 sou natolik podobny mobily, že nemá cenu delat dve kategorie, pak by se nejaky problem vyřešil pro M75, ale třeba v sekci pro CX75 by se to pořád řešilo... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:18 pm Post subject: Re: přehlednost |
|
|
busch wrote: | Milan Popelka wrote: | Jde mi především o FÓRUM. Například:
x75 je moc velký rozsah - proč není možnost, aby se zobrazily jen M75? bla bla... |
Protože třeba M75 a CX75 sou natolik podobny mobily, že nemá cenu delat dve kategorie, pak by se nejaky problem vyřešil pro M75, ale třeba v sekci pro CX75 by se to pořád řešilo... |
Na to je jednoduchý trik - odkazy!
A Siemensy jsou vlastně všechny podobný, ne? Tak proč to vůbec třídit. No, vidím, že raději, než přijmout názor mě raději budeš vysvětlovat, jak je to skvělý... tak jo, je. 
Last edited by Milan Popelka on Sun Feb 12, 2006 6:23 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:22 pm Post subject: |
|
|
No kritizovat umíš hezky, ale trochu přeceňuješ uživatele... Nemyslim si, že by to všichni dělali tak jak si představuješ.. Lidi chtějí přehlednost, ale nic pro to nedělají.. Kromě kritizování těch druhých...
A taky by jsi se mohl naučit používat tlačítka upravit a necitovat nad sebou.. To je taky k přehlednosti.
A ten stav dobytka je podpis  _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu.
Last edited by jenda^^ on Sun Feb 12, 2006 6:24 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:22 pm Post subject: Re: přehlednost |
|
|
Milan Popelka wrote: | A reakce tipu: bla, bla a stav dobytka si odpusť, kritika je věcná, ne osobní. |
LOL  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:24 pm Post subject: |
|
|
A ty tam ty odkazy budeš dopisovat? Nebo kdo? Nejak nevidím důvod, proc by třeba pro dva podstate identický mobily měly byt dve sekce...
BTW: "bla bla" nebylo nic osobního, jenom vyjádření, že dál by ještě další text... _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
BunGee ostřílený diskusník

0.52 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:25 pm Post subject: |
|
|
Kdybys ses poradne podival tak to bla bla bla stav dobytka je "podpis", kterej si muze kazdej udelat jak chce a bude se mu zobrazovat v kazdym prispevku, ale az se v tomhle typu fora budes pohybovat dele, tak to pochopis. _________________ Může-li se pokazit více věcí za sebou,
pokazí se v nejnevhodnějším pořadí
Ericsson T10=>
Siemens M65=>Fuj Blokia 3410(nenavidim blokie)=>SXG75/SVN 22 + Blesk + 1GB SanDisk + DCA-540 + ASUS P535
Vodafone 4ever
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:25 pm Post subject: Re: Siemensmania |
|
|
Milan Popelka wrote: | Já jsem se na tyto stránky zaregistroval proto, abych se dozvěděl zkušenosti oastatních uživatelů, ale:
PROČ JE TO TU TAK STRAŠNĚ NEPŘEHLEDNÉ?!?!?
Abych našel odpověď na svůj příspěvek, musím hledat a hledat...
Proč nejsou alespoň podsložky - jeden pytel x75: to je hroznej maglajs.
Chápu, že jste zvyklí ze Siemensového softu na ledacos, ale přeci jen... |
to se tu uz resilo
a vzdy se najde nekdo komu to vadi,protoze to nema primo pod nosem
a na to tady mame takovou kouzelnou fci HLEDAT !!!!!!!!!!!!
viz topic:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3495
a kdyz je po tvem:
PROC PISES SEM,A NE DO NEJ ....... DIKY TOBE JE TO TU NEPREHLEDNE !!!!!!  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 6:26 pm Post subject: |
|
|
jenda.69 wrote: | No kritizovat umíš hezky, ale trochu přeceňuješ uživatele... Nemyslim si, že by to všichni dělali tak jak si představuješ.. Lidi chtějí přehlednost, ale nic pro to nedělají.. Kromě kritizování těch druhých...
A taky by jsi se mohl naučit používat tlačítka upravit a necitovat nad sebou.. To je taky k přehlednosti.
A ten stav dobytka je podpis  |
Tak jo kluci, děláte to dobře, je to všechno skvělý i vy jste skvělý, tak si klepejte na rameno a pomrkávejte na sebe...
Používání tlačítek je ten správný příklad, jen tak dál. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|