Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Fuckaroo pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:20 pm Předmět: Dotaz ohledně FW |
|
|
Čest lidi,
mám jenom takovej malej dotaz - sehnal jsem si kabel DCA-510 - takže si chci nahrát FW do Siemense M65 - když napíšu *#06# - tak je tam napsáno SV-12 - z netu jsem si stáhl originál Siemens Update Tools v.50 - takže se chci zeptat jestli je to bezpečné ? - zálohu dělat nechci protože to taky vypadá nebezpečně......chci se zeptat jak uvést telefon do původního stavu kdybch telefon případně nerozjel ??? zkusi bych to třeba přehrát znovu ale kdyby to nešlo - dík za odpověďi. _________________ Siemens M65 + FW50 + DCA-540 + 12 ikonkové menu + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MCB všeználek

4298.08 SMM
|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:32 pm Předmět: Re: Dotaz ohledně FW |
|
|
Fuckaroo napsal: | Čest lidi,
mám jenom takovej malej dotaz - sehnal jsem si kabel DCA-510 - takže si chci nahrát FW do Siemense M65 - když napíšu *#06# - tak je tam napsáno SV-12 - z netu jsem si stáhl originál Siemens Update Tools v.50 - takže se chci zeptat jestli je to bezpečné ? - zálohu dělat nechci protože to taky vypadá nebezpečně......chci se zeptat jak uvést telefon do původního stavu kdybch telefon případně nerozjel ??? zkusi bych to třeba přehrát znovu ale kdyby to nešlo - dík za odpověďi. |
Proč se ptáš znovu ZNOVU??? _________________ Motorka StarTAC-> Legenda C35i-> M65 -> M75 -> S75 + Nokia 2630 -> SE XPERIA MINI ST15i (+Nokia 2630)
[size=8][color=red]"NOTHING IS FORGOTTEN, NOTHING WILL BE FORGOTTEN" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Orpheus čestný člen

Založen: 25. 12. 2004 Příspěvky: 3637 Bydliště: Bratislava(SK)
14900.34 SMM
|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:57 pm Předmět: |
|
|
Ziadne double topiky! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|