View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nakashi (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Feb 15, 2006 6:26 pm Post subject: Doba-poplatky |
|
|
Četl jsem nějaké diskuze ale řešení jsem se nedočetl. Mám paušal od oskara a telefon c75. Když uskutečním hovor tak potom v posledním hovoru a v odchozích hovorech mi to zobrazuje jednotky a jakožto tarifní zákazník je to pro mě nevyhovující a uvítal bych kdyby to zobrazovalo čas. Měnu poplatky a automatické zobrazení a takovéto věci co jakože "řeší" v ostatních diskuzích jsem zkoušel tak jak je řeší tam tak i různé jiné kombinace a stále to tam nemůžu dostat. Jednotky to zobrazuje i u T-Mobilu. Mám doma ještě c65 a c35 a ty to taky dělají. Ví někdo kde je skutečně problém? _________________ Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!
C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540) |
|
Back to top |
|
 |
berczo (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 4:13 pm Post subject: |
|
|
Tak nevím, mám taky paušál u Oskara a v pohodě všude mi to píše čas. V nastavení poplatků máš všechno správně? Musíš mít hlavně vypnuté konto !!! _________________ Siemens C25>C35i>S35>MT50>C55>S55>M75>SX1/CPU 168 Mhz + 1GB MMC Kingston+; řádně vytuněn :-) > zemřel 15.5.2008 RIP
+ Sandisc 8GB class 4 |
|
Back to top |
|
 |
daveberi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 9:56 pm Post subject: Poplatky/cas |
|
|
A co potom kdz prehazujete SIMky. Mam Eurotel GO a Oskartarif a jakmile prohodim Simky tak telefon nacita poplatky (dobu) furt dal u jedne i druhe karty. Stara dobra C35ka, ta si pamatovala poplatky u kazde simky zvlast. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|