Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 11:50 am Předmět: Pořád vibruje M55 |
|
|
Nestává se to pořád, ale za týden už 3x. Odešlu zprávu a když přijde doručenka telefon vibruje. A to pořád i po vymazání i po vyjetí ze zpráv. Zatím pomáhá mobil vypnout a o5 zapnout. A taky se mi teď stává, že ačkoliv mám zvuky zapnuty mobil jen bliká, už jsem tak nepřijal spoustu hovorů. Pomoc o5 spočívá ve vypnutí. Patche jsem dával loni někdy v září, od té doby nic a mobil mi začal blbnout asi týden po těch mrazech.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 11:53 am Předmět: Re: Pořád vibruje M55 |
|
|
ciznak napsal: | Nestává se to pořád, ale za týden už 3x. Odešlu zprávu a když přijde doručenka telefon vibruje. A to pořád i po vymazání i po vyjetí ze zpráv. Zatím pomáhá mobil vypnout a o5 zapnout. A taky se mi teď stává, že ačkoliv mám zvuky zapnuty mobil jen bliká, už jsem tak nepřijal spoustu hovorů. Pomoc o5 spočívá ve vypnutí. Patche jsem dával loni někdy v září, od té doby nic a mobil mi začal blbnout asi týden po těch mrazech.  |
Mno a co to dělá s vypnutým vyzváněním? Zkusil bych odstranit všechny patche, které mají co do činění s vibracema, blikáním atp. Kdyby to nepomohlo, zkus přehrát fw... pak už jen servis. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 12:07 pm Předmět: |
|
|
S vypnutým taky nezvoní. Patche mám jen na sms, diktafon a pod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 12:15 pm Předmět: |
|
|
ciznak napsal: | S vypnutým taky nezvoní. Patche mám jen na sms, diktafon a pod. |
Ještě k tomu nezvonění, i když je vyzvánění zapnutý: před svojí C75kou jsem měl MT50 a tam když jsem měl vyzvánění vypnutý a pak jsem ho zapnul "tlačítkem-hvězdičkou" a pak jsem se náhodou podíval do menu-vyzvánění, tak tam bylo vypnutý s ikonkou přeškrtnutýho zvonečku . Ale telefon normálně zvonil. Překvapilo mě, že to samé to občas dělá i u C75 (!). Ale nikdy to nedělalo opačně, jak popisujete vy (čili vyzvánění zapnué a nezvoní). Vidím to na chybu ve FW. _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciznak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt únor 16, 2006 12:30 pm Předmět: |
|
|
Taky se tomu divím, jink šlapal v pohodě-když nepočítám občasné výpadky tel.seznamu. SW 91. No asi si o5 půjčím kabel a začnu znovu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|