View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
weitless táta fóra

Joined: 25 Jan 2004 Posts: 1248 Location: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže
7981.00 SMM
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:41 pm Post subject: Jak začít - pro telefony x65 |
|
|
Autor: Jiří Balcar
Každý jednou začíná a pokud se chce pustit do úprav telefonu, mnohdy tápe a neví co si správně vybrat a jak na to. Co udělat nejdříve, co použít? Jednoduchý postup a sumář prvotních kroků - záloha fullflash, odstranění reklam, základní úpravy telefonu si nastudujte v tomto průvodci.
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 |
|
Back to top |
|
 |
Marinak badatel

12.06 SMM
Příspěvky na SM: 190,- |
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:00 am Post subject: |
|
|
No, podle mě je to fakt ten základ, co by měl každý začínající udělat...
Jo a jinak, říká se "KŘEMÍKOVÉ NEBE" a né VĚČNÝCH ELEKTRONICKÝCH LOVIŠŤ  _________________ "I mistr tesař se někdy utne..." |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:04 am Post subject: |
|
|
Marinak wrote: | No, podle mě je to fakt ten základ, co by měl každý začínající udělat...
Jo a jinak, říká se "KŘEMÍKOVÉ NEBE" a né VĚČNÝCH ELEKTRONICKÝCH LOVIŠŤ  |
Já jsem odkojen o generaci dřív a my měli jen věčný loviště.  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 7:09 am Post subject: |
|
|
Dobra praca krokodyl! |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
jj Gratulujem .Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 9:52 am Post subject: |
|
|
Vyborny clanok, taketo nieco tu chybalo
Akurat mam malu pripomienku k 2. bodu, nemohol tu byt uvedeny jednoduchsi sposob na vytvorenie loadera cez novu verziu x65 flashera 1.055? Nie je potom ne patchovanie potrebne vytvarat taky isty loader cez Papua Utils... (a na loader stci aj x65 flasher 1.055).
V clanku je tiez odkaz na starsiu verziu x65 flashera. _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
maskot wrote: | Vyborny clanok, taketo nieco tu chybalo
Akurat mam malu pripomienku k 2. bodu, nemohol tu byt uvedeny jednoduchsi sposob na vytvorenie loadera cez novu verziu x65 flashera 1.055? Nie je potom ne patchovanie potrebne vytvarat taky isty loader cez Papua Utils... (a na loader stci aj x65 flasher 1.055).
V clanku je tiez odkaz na starsiu verziu x65 flashera. |
Všechno bude, ale chce to hrozně moc času tak jsem použil ten stav jak je. Vím že to není vše dle poslední módy ale funkční a pro začátečníky postačující. Pokročilý uživatel si již bude modifikovat postupy podle vlastních zkušeností. Ale určitě přijdou i novelizované postupy. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | maskot wrote: | Vyborny clanok, taketo nieco tu chybalo
V clanku je tiez odkaz na starsiu verziu x65 flashera. |
Všechno bude, ale chce to hrozně moc času tak jsem použil ten stav jak je. Vím že to není vše dle poslední módy ale funkční a pro začátečníky postačující. Pokročilý uživatel si již bude modifikovat postupy podle vlastních zkušeností. Ale určitě přijdou i novelizované postupy. |
Ja som to myslel skor tak, ze pre zaciatocnika je jednoduchsie pouzit novy x65 flasher ako PapuaUtils. Aspon podla mojho nazoru... _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 11:50 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | Marinak wrote: | No, podle mě je to fakt ten základ, co by měl každý začínající udělat...
Jo a jinak, říká se "KŘEMÍKOVÉ NEBE" a né VĚČNÝCH ELEKTRONICKÝCH LOVIŠŤ  |
Já jsem odkojen o generaci dřív a my měli jen věčný loviště.  | Dovolim si nesuhlasit Uz Johny Mnemonic a Neuromancer od Gibsona obsahovali tuto frazu a to sa pisal rok 198X (asi 2) ak nie menej. Ja len tak
K tomu clanku - velmi dobry, zide sa par mojim znamym co si nezapamataju vsetko z ustneho podania, takze za nich dakujem  _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 2:10 pm Post subject: |
|
|
diablo wrote: |
Já jsem odkojen o generaci dřív a my měli jen věčný loviště.  | Dovolim si nesuhlasit Uz Johny Mnemonic a Neuromancer od Gibsona obsahovali tuto frazu a to sa pisal rok 198X (asi 2) ak nie menej. Ja len tak [/quote]
Já vím že tobě to připadá jako hlubokej dávnověk, když ale moje datum narození bylo ještě o skoro 20 let dřív.  _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
TomV kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 19, 2005 5:27 pm Post subject: |
|
|
Článek je fajn, akorát ten DCA510 nemůžu v kamenných obchodech sehnat a dobírkou ho nechci _________________ Tomáš Valůšek |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:44 am Post subject: |
|
|
Urcite uzitecnej clanek, ale mam jeden zlepsujici navrh. Nechci vypasat jako rejpal, ale nikde na SM vlastne neni clanek o vypnuti zvuku fotaku, nebo ja jsem ho aspon nenasel, a ani v tomhle clanku o teto uprave neni ani zminka. A lidem se to ve foru hledat nechce... Nedalo by se tam proste pripsat neco ve smyslu:
Porad se na to nekdo pta... _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 2:49 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | Urcite uzitecnej clanek, ale mam jeden zlepsujici navrh. Nechci vypasat jako rejpal, ale nikde na SM vlastne neni clanek o vypnuti zvuku fotaku, nebo ja jsem ho aspon nenasel, a ani v tomhle clanku o teto uprave neni ani zminka. A lidem se to ve foru hledat nechce... Nedalo by se tam proste pripsat neco ve smyslu:
Porad se na to nekdo pta... |
Myslím že toto není právě zrovna ta podstatná věc pro začátečníka, já ho dodnes vyputý nemám a nevadí mi. To už je úprava spadající do nějakých typů, nebo právě do diskuze na kterou je odkaz na konci článku. Pokud bych tam měl dát opravdu vše, tak je z toho nezáživný, nepřehledný článek na 20 stran. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
WinMobile
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | oookoook wrote: | Urcite uzitecnej clanek, ale mam jeden zlepsujici navrh. Nechci vypasat jako rejpal, ale nikde na SM vlastne neni clanek o vypnuti zvuku fotaku, nebo ja jsem ho aspon nenasel, a ani v tomhle clanku o teto uprave neni ani zminka. A lidem se to ve foru hledat nechce... Nedalo by se tam proste pripsat neco ve smyslu:
Porad se na to nekdo pta... |
Myslím že toto není právě zrovna ta podstatná věc pro začátečníka, já ho dodnes vyputý nemám a nevadí mi. To už je úprava spadající do nějakých typů, nebo právě do diskuze na kterou je odkaz na konci článku. Pokud bych tam měl dát opravdu vše, tak je z toho nezáživný, nepřehledný článek na 20 stran. |
Snad to lidi najdou aspon tady... Fakt se mne uz nekolikrat stalo, ze to byla prvni vec, kterou lidi chteli udelat, ale proste nikde nenasli, jak na to. Tobe se to asi zda nepodstatny, protoze jsi uz vyrostl z puberty, takze nemas potrebu nekoho tajne fotit (ja taky nemam! ), ale ne vsichni maj to stesti... (Neberte si to nikdo osobne... )... A ani nemusim fotit tajne, kdyz nekoho fotim a otaci se po mne vsichni lide na zastavce, pripadam si jak debil... Navic to muze slouzit jako dobra motivace - je to jednoduchy a clovek muze mit pocit, ze uz si nejak upravil mobil a povzbudi ho to v dalsi cinnosti...  _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
mr.Richie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
Zdravim vsechny!
Chibi mi tu jedna vec (mozna sem jen malo hledal).. jak se da udrzet X65 rozumnou dobu v chodu?! Mam na mysli vic nez 1-2 dny pri beznem pouzivani (150min/mesic, par SMS, podsvetleni disp. 30%, sporic disp. Analog. hod., vibrace). Zkousel nekdo rozdil ve spotrebe sporicu? (nemyslim ze by to pomohlo, ale..)
To si myslim, ze je slabina cislo 1 techto telefonu pani inzenyri otazku spotreby moc nezvladli..
Diky! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|