clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Softwer ke kabeu

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Softwer ke kabeu

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
EDA.stod
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 11:22 am    Post subject: Softwer ke kabeu Reply with quote

Dobry den potrebuji nekde sehnat neco ke stazeni ke kabeli.Jelikoz mi nejde po nainstalovani softweru na CX65 najit telefon tak potrebuji prosim poradit kde sezenu nejaky program na usb kabel.A nechci si kupovat za 500,-Kc novi kabel s cedeckem.Nebo poradit jak to mam udelat.Mam kamosovo CD s softwerem k SX1 a tam je jak k telefonu tak na kabel usb softwer.JInak mam original usb kabel k CX65 dostal jsem ho v krabici.Dekuji za pomoc
Back to top
View user's profile Send private message
J.M.C
mecenáš
mecenáš

33.00 SMM

Příspěvky na SM: 600,-
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 11:42 am    Post subject: Re: Softwer ke kabeu Reply with quote

EDA.stod wrote:
Dobry den potrebuji nekde sehnat neco ke stazeni ke kabeli.Jelikoz mi nejde po nainstalovani softweru na CX65 najit telefon tak potrebuji prosim poradit kde sezenu nejaky program na usb kabel.A nechci si kupovat za 500,-Kc novi kabel s cedeckem.Nebo poradit jak to mam udelat.Mam kamosovo CD s softwerem k SX1 a tam je jak k telefonu tak na kabel usb softwer.JInak mam original usb kabel k CX65 dostal jsem ho v krabici.Dekuji za pomoc
original CD k USB slouží k tomu,aby si pomohl počítači rozpoznat zařízení! potom tam šopni Soft dle libosti wink
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

2061.00 SMM
PostPosted: Sat Feb 18, 2006 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

za prvy musis vedet co to je za kabel pokud nemas nainstalovany drivery zjistis to ze pripoj kabel do PC pripoj mobil a na mobilu vytukej *#06# dej vice a dole bude Acc: a nejaky oznaceni kabelu DCA-5xx
tady nas drivery pro DCA-510 a DCA-540
pak az to nainstalujes tak pak si stahni nejakej program pro komikaci doporucuju Simoco nebo plugin do TC

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
EDA.stod
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ten soft mam uz na instalovany zbyva mi jenom ke kabelu usb na instalovat aby pc rozpoznalo co to je za mobil.Jinak dekuji mockrat.
Back to top
View user's profile Send private message
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum