clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zamrzání CX75

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zamrzání CX75

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
liberte
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:19 pm    Post subject: Zamrzání CX75 Reply with quote

Mám se smířit se zamrzáním CX75? Mám ho týden a už mi to vadí. Rolling Eyes

Předtím jsem byla šťastným vlastníkem MT 50 a ten to začal dělat až po čtyřech letech užívání. tak jednou za měíc. Jinak je CX75 skvělej telefon , ale sám se sem tam vypne nebo prostě zamrzne.... Poraďte mi, prosím. Smile Díky
Back to top
View user's profile Send private message
beardie
táta fóra
táta fóra

7865.50 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

prehraj novsim firmwareom,ak nemas kabel tak v servise ti to v ramci zaruky prehraju zdarma
Back to top
bomber007
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Feb 20, 2006 9:18 am    Post subject: Prosba Reply with quote

Mámten stejný problém se zamrzáním cx75 jinak vše ok je nějaká kombinace tlačítekna reset telefonu bez vytažení baterie mám nahraný poslední firmware 13 ale je to pořád stejné díky za rady
Back to top
annuvin
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 6:38 pm    Post subject: Reply with quote

já mam stejnej problem ale s m75.Dělá to když hraju hodně dlouho hry
Back to top
fab30
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 7:55 pm    Post subject: Reply with quote

No aj ja mam taky problem ale tochu som uvolnil pamat a zlepsilo sa to... ale zamrza stale hlavne pri aplikaciach... tiez neviem co s tym...
Back to top
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Phone: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 8:17 pm    Post subject: Reply with quote

sestra ma CX75 fw13 a uplne bez problemu
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 11:56 am    Post subject: Reply with quote

no mne pred chvilou za 5 min 3x zamrzol.. dva krat ked som fotil a druhy krat ked som prezeral priecinky cez Spravcu suborov, proste pipol a bola sa zvysoval jas obrazovky az svietila biela (ako nejaky efekt vo filmoch)...aplikoval som patch na presun suborov java na MMC kartu a tak uvidim ci to nemrzlo z nedostatku pamäte (1,2MB)
EDIT : prave zistujem ze z 5orig. hier ktore som presunul na kartu mi idu iba dva... tie co idu ked som spustil (klikon na .jar alebo .jad) tak sa pytali na Umiestnenie, dal som Aplikacie a tym ich automaticky presunulo naspät do telefonu Brick wall .. a ostatne nic nerobia :-/ Brick wall
Back to top
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 9:13 pm    Post subject: Reply with quote

stefan.indian wrote:
no mne pred chvilou za 5 min 3x zamrzol.. dva krat ked som fotil a druhy krat ked som prezeral priecinky cez Spravcu suborov, proste pipol a bola sa zvysoval jas obrazovky az svietila biela (ako nejaky efekt vo filmoch)...aplikoval som patch na presun suborov java na MMC kartu a tak uvidim ci to nemrzlo z nedostatku pamäte (1,2MB)
EDIT : prave zistujem ze z 5orig. hier ktore som presunul na kartu mi idu iba dva... tie co idu ked som spustil (klikon na .jar alebo .jad) tak sa pytali na Umiestnenie, dal som Aplikacie a tym ich automaticky presunulo naspät do telefonu Brick wall .. a ostatne nic nerobia :-/ Brick wall

uz mi dokonca ani volat nejde.. natukam rucne nejake cislo stlacim zelene tlacitko a ako som pisal Pipne a obrazovka svetleje dalej az svieti biela a pomohne len vybratie baterie...
albo nabehnem do Zoznamu (na SIM) vyberiem si cloveka komu chcem zavolat a stlacim Zelene tlacitko a zase zamrzne.. kua preco???
V poslednej dobe som experimentoval s domackym "handsfree" napr napajal na zosilnovac a pustal mp3, lenze nemalo by to nieco poskodit ne ???
nove patche som nepridaval..
volna poamät 2MB
Back to top
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Feb 22, 2006 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

stefan.indian wrote:
stefan.indian wrote:

uz mi dokonca ani volat nejde.. natukam rucne nejake cislo stlacim zelene tlacitko a ako som pisal Pipne a obrazovka svetleje dalej az svieti biela a pomohne len vybratie baterie...
albo nabehnem do Zoznamu (na SIM) vyberiem si cloveka komu chcem zavolat a stlacim Zelene tlacitko a zase zamrzne.. kua preco???
V poslednej dobe som experimentoval s domackym "handsfree" napr napajal na zosilnovac a pustal mp3, lenze nemalo by to nieco poskodit ne ???
nove patche som nepridaval..
volna poamät 2MB

soudruzi... tak som zrusil peč na 159
159 Odstranění zvuku při vytáčení
161 Zrychlenie javy

NEviem preco mi to zblbo az po X tom mesiaci pouzivania, ale pravdepodobne bola pricina v nich..
inac ten peč 159 by sa mi strasne zisiel, ale asi on robi tu neplechu lebo ked idem zavolat tak z mobilu sa taha zvuk tych troch tonov... nema niekto za neho nahradu? alebo ci ste v noom neobjavili nejaky bug..
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum