View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:50 pm Post subject: otázčky na M75 |
|
|
od včera(jak jinak)mám M75,se se chtěl zeptat......
1.Jak zjistím,který FW mám?T9 mi píše diakritiku-takže asi FW05,že??)
2.Ta pamětovka se dá strkat do PC?Kam?Jak?
3.můžu na pamětovku ukládat javahry?Půjdou potom hrát?Vlezlo by se jich tam hafo...
4.Hlásí mi to při pokusech o GPRSpřip. Služba internet není umožněna...Proč?
5.Můžu na pamětovce zakládat a rušit složky??
Díky moc za rady a tipy...sem úplnej amatér....to de asi vidět,že??  _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
Drobcek9056 táta fóra

7860.92 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 3:58 pm Post subject: Re: otázčky na M75 |
|
|
vavres wrote: | od včera(jak jinak)mám M75,se se chtěl zeptat......
1.Jak zjistím,který FW mám?T9 mi píše diakritiku-takže asi FW05,že??)
2.Ta pamětovka se dá strkat do PC?Kam?Jak?
3.můžu na pamětovku ukládat javahry?Půjdou potom hrát?Vlezlo by se jich tam hafo...
4.Hlásí mi to při pokusech o GPRSpřip. Služba internet není umožněna...Proč?
5.Můžu na pamětovce zakládat a rušit složky??
Díky moc za rady a tipy...sem úplnej amatér....to de asi vidět,že??  |
1.V hlavnej obrazovke=pohotovostny rezim zadas *#06# potom das viac a tam budes mat SW-Version : xxx - toto cislo je tvoja verzia FW
2.Musis mat citacku pamatovych kariet
3.Zda sa mi ze ano,pocul som ze tam idu ukladat videa,obrazky,melodie,tak snad aj hry
4.Musis si nastavit hodnoty a parametre pre pouzivanie GPRS,kontaktuj operatora,on by ti mal tieto informacie podat,alebo si ich najdi na nete
5.Ano,pokial myslis adresare,je to ako maly HDD. _________________ momentalne SL55  |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
ok,díky moc!Sem zjistil,že mám čtečky na monitoru(benq),sem to tam strčil,začalo to blikat,pak se to rozsvítilo na furt a nic...žádný nový hardware... Co teďˇs tím prosím?? _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Dec 25, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
vavres wrote: | ok,díky moc!Sem zjistil,že mám čtečky na monitoru(benq),sem to tam strčil,začalo to blikat,pak se to rozsvítilo na furt a nic...žádný nový hardware... Co teďˇs tím prosím?? |
No pokud je to opravdu ctecka,tak Tento Pocitac>Vymenitelny disk
musi to tam byt...jinak upresnuji,mam pocit,ze z MMC hry hrat nejdou,musis je mit nakopceny v mobilu,jinak vse facha z MMC,ve foru mnooooooooooohokrat probirano... _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
milan_ruzicka wrote: | vavres wrote: | ok,díky moc!Sem zjistil,že mám čtečky na monitoru(benq),sem to tam strčil,začalo to blikat,pak se to rozsvítilo na furt a nic...žádný nový hardware... Co teďˇs tím prosím?? |
No pokud je to opravdu ctecka,tak Tento Pocitac>Vymenitelny disk
musi to tam byt.... |
Ale musíš mít WXP. Jinak zapojit, restartovat a nainstalovat ovladače _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:09 pm Post subject: |
|
|
no čtečku tam mám krásně pasuje,ale nečte... :(Je to možný?Nic se v Tento počítač nenajde...
koupím si kabel....budu potom moci přenášet soubory i na paměťovku v mobilu??
sem zjistil,že mám fw05...doporučili byste mi lepší origoš fw12?Jaké +-má oproti fw05?Má stále nedostatky? _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
nosferatu pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:12 pm Post subject: |
|
|
Do paměťovky to přes kabel jde, ale trvá to neskutečně pomalu (u mně cca 1,25 min/MB). Jestli chceš přenášet i něco jiného než midy nebo jpegy, tak se bez četečky neobejdeš. Co se týče čtečky, zkus zapojit a restartovat. Taky do ní musíš SPRÁVNĚ píchnout tu kartu, jinak se nic neobjeví _________________ De mortuis nil nisi bene. ......... i o Siemensu
Phil. Savy -> C55 -> CSL65 fw. 50 & MasterPatch +
M75 fw. 13 & MasterPatch + RS MMC 32 MB + RS MMC DV 256 MB + RS MMC DV 1 024 MB
und DCA-510, HHS-550, IMS-700, IFL-600, FCT-700 |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:17 pm Post subject: |
|
|
nosferatu wrote: | Do paměťovky to přes kabel jde, ale trvá to neskutečně pomalu (u mně cca 1,25 min/MB). Jestli chceš přenášet i něco jiného než midy nebo jpegy, tak se bez četečky neobejdeš. Co se týče čtečky, zkus zapojit a restartovat. Taky do ní musíš SPRÁVNĚ píchnout tu kartu, jinak se nic neobjeví |
Pokud sviti zelene,tak tam tu kartu asi sparvne mas...co je na 12 lepsi si snadno zjistis tady na foru...jinak je uz i 16CZ _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
nosferatu wrote: | Do paměťovky to přes kabel jde, ale trvá to neskutečně pomalu (u mně cca 1,25 min/MB). Jestli chceš přenášet i něco jiného než midy nebo jpegy, tak se bez četečky neobejdeš. Co se týče čtečky, zkus zapojit a restartovat. Taky do ní musíš SPRÁVNĚ píchnout tu kartu, jinak se nic neobjeví |
Čtečku mám na displeji.Když jsem vypl PC naběhli tam obrázky z ní...
nevíte,jak se k ní mám dostat v počítači?Musí tu přece někde bejt...  _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:46 pm Post subject: |
|
|
já sem musel nainstalovat driver a pak se mi při správným zapojení hlásí čtečka jako další disky _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:48 pm Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | já sem musel nainstalovat driver a pak se mi při správným zapojení hlásí čtečka jako další disky |
eeeee nešlo by to srozumitelněji-pro amatéra....kde mám vít toho řidiče? Odkud? _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
hairy.pecker řád zlaté antény

Joined: 19 Oct 2004 Posts: 951 Location: Jihlava - děs a běs
5861.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 5:55 pm Post subject: |
|
|
no podívej se jestli u čtečky nebylo CDčko jesly jo tak ho nainstaluj restrauj počítač a mělo by to jít _________________ CX75 + RS-MMC 1GB San Disk + HHS-700
hobit |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:17 pm Post subject: |
|
|
hairy.pecker wrote: | no podívej se jestli u čtečky nebylo CDčko jesly jo tak ho nainstaluj restrauj počítač a mělo by to jít |
CD,které bylo v balení s mobilem,kartou32MB,a lejstrama,je od Siemensu,a jedinej program byl A. A.Reader na čtení PDF,což asi není ono...
Co mám teda dělat?Můžete mi poradit?  _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
milan_ruzicka všeználek

4261.00 SMM
Posted: Sun Dec 25, 2005 6:29 pm Post subject: |
|
|
vavres wrote: | hairy.pecker wrote: | no podívej se jestli u čtečky nebylo CDčko jesly jo tak ho nainstaluj restrauj počítač a mělo by to jít |
CD,které bylo v balení s mobilem,kartou32MB,a lejstrama,je od Siemensu,a jedinej program byl A. A.Reader na čtení PDF,což asi není ono...
Co mám teda dělat?Můžete mi poradit?  |
Ne s mobilem,ale se ctecjkou, resp. v tvem pripade monitorwem _________________ Chybama se člověk učí, škoda, že Siemens není člověk...škoda, že Siemens už není mezi námi...
CX65v50 |
|
Back to top |
|
 |
vavres začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Dec 26, 2005 11:23 am Post subject: |
|
|
no sem hledal,hledal a nic nenašel.... asi budu muset koupit tu čtečku...
ještě pár otázek...
1.Kolik asi stojí ty čtečky?
2.Nejlepší kabel je ten DCA 510??Kolik asi stojí?
3.až ho koupím,budu potřebovat nějaké programy,aby to vechno šlo?Jaké?Kde je sehnat? _________________ Mira |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|