clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kaso
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:30 am    Post subject: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne Reply with quote

Crying or Very sad Mam cx75 asi dva mesiace a bola už dvakraát reklamovaná. Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu. Evil or Very Mad dalej ma veľmi zaskočilo nahrávanie videa.Ked nahrávam tak je to vpohode všetko je pekné a netrhané.Ale ak si to pozriem tak som šokovaný(nerobím rýchle pohyby s telefonom ked nahrávam) no kocky už by som vedel prepačiť ved aj na iných telefonoch to je ale ked mi ešte žačne sekať video.Ato niekedy tak že jeden obrázok asi za dve sekundy a nikedy ostane stáť obrázok a zvuk beží dalej(a to som nahrával na najmenšej kvalite).A čoje to za blbosť že možem maximálne len minútu tridsať nahrávať Shocked mam pamaťovú kartu a tak sa mito zdá riadna hlúposť.No pri prvej reklmácii vrátili mi telefon spať ž,e ja som debil telefon funguje perfektne a že mam vymazať veci z teleonu lebo je zaprataný.Pritom v telefone som nemal ešte vtedy pameťovku a mal som tam voľné 1,5MB.Tak som to nechal tak a fungoval dalej.No nadalej mi mrzol.Ale už aj ked som behal na wapku alebo som hral hru alebo len ked som behal po menu.K tomu začal ešte aj sa vypínať počas hovoru. no kamen urazu bol ked som potelefonovani zložil a zamrzol (jak vždy) vybral baterku dal naspeť a ostal displej svietiť iba na bielo a nič... tak som opeť vybral bat. a stále dookola... a neomohlo nič.Tak som ho bol reklamovať asi pred dvoma týždnami.Vrátili mi ho teraz v piatok.Vspráve mi napísali citujem:"Vyčistenie a najustrovanie kontaktov RF modulu.SW update" koniec citátu Laughing ale všetko okrem bieleho displeja je rovnako ako predtým.Dokonca profily zvonení mi tam ostali pod tým názvom aký som si tam ja zadal.(sw update som myslel že to midali nový SW)(inak mam 13SW)Neviete mi niekto stým pomôcť? čo robiť? no dufam že sa k vašim odpovediam dostanem lebo som tu úplný začiatočník tak vám dakujem čaute
Back to top
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Sun Feb 19, 2006 10:37 am    Post subject: Re: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne Reply with quote

Kaso wrote:
Crying or Very sad Mam cx75 asi dva mesiace a bola už dvakraát reklamovaná. Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu. Evil or Very Mad dalej ma veľmi zaskočilo nahrávanie videa.Ked nahrávam tak je to vpohode všetko je pekné a netrhané.Ale ak si to pozriem tak som šokovaný(nerobím rýchle pohyby s telefonom ked nahrávam) no kocky už by som vedel prepačiť ved aj na iných telefonoch to je ale ked mi ešte žačne sekať video.Ato niekedy tak že jeden obrázok asi za dve sekundy a nikedy ostane stáť obrázok a zvuk beží dalej(a to som nahrával na najmenšej kvalite).A čoje to za blbosť že možem maximálne len minútu tridsať nahrávať Shocked mam pamaťovú kartu a tak sa mito zdá riadna hlúposť.No pri prvej reklmácii vrátili mi telefon spať ž,e ja som debil telefon funguje perfektne a že mam vymazať veci z teleonu lebo je zaprataný.Pritom v telefone som nemal ešte vtedy pameťovku a mal som tam voľné 1,5MB.Tak som to nechal tak a fungoval dalej.No nadalej mi mrzol.Ale už aj ked som behal na wapku alebo som hral hru alebo len ked som behal po menu.K tomu začal ešte aj sa vypínať počas hovoru. no kamen urazu bol ked som potelefonovani zložil a zamrzol (jak vždy) vybral baterku dal naspeť a ostal displej svietiť iba na bielo a nič... tak som opeť vybral bat. a stále dookola... a neomohlo nič.Tak som ho bol reklamovať asi pred dvoma týždnami.Vrátili mi ho teraz v piatok.Vspráve mi napísali citujem:"Vyčistenie a najustrovanie kontaktov RF modulu.SW update" koniec citátu Laughing ale všetko okrem bieleho displeja je rovnako ako predtým.Dokonca profily zvonení mi tam ostali pod tým názvom aký som si tam ja zadal.(sw update som myslel že to midali nový SW)(inak mam 13SW)Neviete mi niekto stým pomôcť? čo robiť? no dufam že sa k vašim odpovediam dostanem lebo som tu úplný začiatočník tak vám dakujem čaute

ad pomalá práce: některým post-nokiařům se to může zdát, ale je to normální wink // ad prozvánění a zásek telefonu: to je dost divný Rolling Eyes // ad video: po nahrání je někdy dost trhané a kostkované, normálka. Nahrávání je omezený na 1:30 min // po update FW zůstane vše tak, jak jsi to měl předtím nastavené, žádný div to není wink . Asi to moc nepomohlo, ale všechno, co jsem napsa, je pravda. Hand

flemo
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3205.06 SMM
PostPosted: Tue Feb 21, 2006 9:37 am    Post subject: Re: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne Reply with quote

Kaso wrote:
: Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu.

To ma velmi udivuje, ze mas FW13, lebo mne tieto veci vymizli po jej nainstalovani. V kazdom pripade netreba vyberat baterku, sprav napr. pohyb joystickom doprava a mal by ta hodit do nejakeho menu z ktoreho uz budes vediet vyskocit von. Uz som to davno nepotreboval, takze si to mozno nepamatam presne, skusaj sa s tym pohrat ked sa ti to stane a urcite na to prides.

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum