View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kaso kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:30 am Post subject: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne |
|
|
Mam cx75 asi dva mesiace a bola už dvakraát reklamovaná. Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu. dalej ma veľmi zaskočilo nahrávanie videa.Ked nahrávam tak je to vpohode všetko je pekné a netrhané.Ale ak si to pozriem tak som šokovaný(nerobím rýchle pohyby s telefonom ked nahrávam) no kocky už by som vedel prepačiť ved aj na iných telefonoch to je ale ked mi ešte žačne sekať video.Ato niekedy tak že jeden obrázok asi za dve sekundy a nikedy ostane stáť obrázok a zvuk beží dalej(a to som nahrával na najmenšej kvalite).A čoje to za blbosť že možem maximálne len minútu tridsať nahrávať mam pamaťovú kartu a tak sa mito zdá riadna hlúposť.No pri prvej reklmácii vrátili mi telefon spať ž,e ja som debil telefon funguje perfektne a že mam vymazať veci z teleonu lebo je zaprataný.Pritom v telefone som nemal ešte vtedy pameťovku a mal som tam voľné 1,5MB.Tak som to nechal tak a fungoval dalej.No nadalej mi mrzol.Ale už aj ked som behal na wapku alebo som hral hru alebo len ked som behal po menu.K tomu začal ešte aj sa vypínať počas hovoru. no kamen urazu bol ked som potelefonovani zložil a zamrzol (jak vždy) vybral baterku dal naspeť a ostal displej svietiť iba na bielo a nič... tak som opeť vybral bat. a stále dookola... a neomohlo nič.Tak som ho bol reklamovať asi pred dvoma týždnami.Vrátili mi ho teraz v piatok.Vspráve mi napísali citujem:"Vyčistenie a najustrovanie kontaktov RF modulu.SW update" koniec citátu ale všetko okrem bieleho displeja je rovnako ako predtým.Dokonca profily zvonení mi tam ostali pod tým názvom aký som si tam ja zadal.(sw update som myslel že to midali nový SW)(inak mam 13SW)Neviete mi niekto stým pomôcť? čo robiť? no dufam že sa k vašim odpovediam dostanem lebo som tu úplný začiatočník tak vám dakujem čaute |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 10:37 am Post subject: Re: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne |
|
|
Kaso wrote: | Mam cx75 asi dva mesiace a bola už dvakraát reklamovaná. Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu. dalej ma veľmi zaskočilo nahrávanie videa.Ked nahrávam tak je to vpohode všetko je pekné a netrhané.Ale ak si to pozriem tak som šokovaný(nerobím rýchle pohyby s telefonom ked nahrávam) no kocky už by som vedel prepačiť ved aj na iných telefonoch to je ale ked mi ešte žačne sekať video.Ato niekedy tak že jeden obrázok asi za dve sekundy a nikedy ostane stáť obrázok a zvuk beží dalej(a to som nahrával na najmenšej kvalite).A čoje to za blbosť že možem maximálne len minútu tridsať nahrávať mam pamaťovú kartu a tak sa mito zdá riadna hlúposť.No pri prvej reklmácii vrátili mi telefon spať ž,e ja som debil telefon funguje perfektne a že mam vymazať veci z teleonu lebo je zaprataný.Pritom v telefone som nemal ešte vtedy pameťovku a mal som tam voľné 1,5MB.Tak som to nechal tak a fungoval dalej.No nadalej mi mrzol.Ale už aj ked som behal na wapku alebo som hral hru alebo len ked som behal po menu.K tomu začal ešte aj sa vypínať počas hovoru. no kamen urazu bol ked som potelefonovani zložil a zamrzol (jak vždy) vybral baterku dal naspeť a ostal displej svietiť iba na bielo a nič... tak som opeť vybral bat. a stále dookola... a neomohlo nič.Tak som ho bol reklamovať asi pred dvoma týždnami.Vrátili mi ho teraz v piatok.Vspráve mi napísali citujem:"Vyčistenie a najustrovanie kontaktov RF modulu.SW update" koniec citátu ale všetko okrem bieleho displeja je rovnako ako predtým.Dokonca profily zvonení mi tam ostali pod tým názvom aký som si tam ja zadal.(sw update som myslel že to midali nový SW)(inak mam 13SW)Neviete mi niekto stým pomôcť? čo robiť? no dufam že sa k vašim odpovediam dostanem lebo som tu úplný začiatočník tak vám dakujem čaute |
ad pomalá práce: některým post-nokiařům se to může zdát, ale je to normální // ad prozvánění a zásek telefonu: to je dost divný // ad video: po nahrání je někdy dost trhané a kostkované, normálka. Nahrávání je omezený na 1:30 min // po update FW zůstane vše tak, jak jsi to měl předtím nastavené, žádný div to není . Asi to moc nepomohlo, ale všechno, co jsem napsa, je pravda.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 9:37 am Post subject: Re: Môj cx75 sa mi vypína počas hovoru a mrzne |
|
|
Kaso wrote: | : Už na začiatku mi nehralo to ,že strašne pomaly pracovala a ak som chcel niekomu zavolat a hned to zrušiť(myslým že aj vám sa to stáva) tak tak mi ostala iba ikonka telefonovania bez mena komu som volal a nedalo sa odtial odísť inak ako vybratím baterky z telefonu. |
To ma velmi udivuje, ze mas FW13, lebo mne tieto veci vymizli po jej nainstalovani. V kazdom pripade netreba vyberat baterku, sprav napr. pohyb joystickom doprava a mal by ta hodit do nejakeho menu z ktoreho uz budes vediet vyskocit von. Uz som to davno nepotreboval, takze si to mozno nepamatam presne, skusaj sa s tym pohrat ked sa ti to stane a urcite na to prides. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|