Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
schmitt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 10:13 am Předmět: c25 přestal vyzvánět i upozorňovat na příchozí SMS. |
|
|
Ahoj, mám stařičkou c25 (08/2000), stále chodila bezvadně, již 2 roky s novou vysokokapacitní baterií Li-ION 1400 mAh (výdrž oproti standartní baterii při normálním používání zhruba 7-10 dnů, při prvním nabití vydržela dokonce 14 dnů v pohotovosti) nyní přestala vyzvánět při příchozím hovoru nebo při došlé SMS-ce. Když zkouším volit jiné vyzvánění, mobil mlčí.
V čem by mohl být problém?
Mám ještě jednu c25 (07/2001) také s baterií Li-ION 1400mAh, která zatím chodí bezvadně.
Díky schmitt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: so říjen 13, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
Setkal jsem se se stejnym problemem, nějaký špatný kontakt tam je. Rozdělat mobil sem mi nepodařilo, ale pomohlo ho různě promačkat, pokroutit, protřepat  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
schmitt kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne listopad 25, 2007 9:25 pm Předmět: Pořídil jsem si starou C25 přes Aukro. |
|
|
Pořídil jsem si starou C25 přes Aukro. Byl skoro zadarmo. Bohužel má ten mobil nějaký problém, se kterým si nevím rady.
Pokud se jej pokusím zapnout, po zadání PINu se mobil při přihlašování k síti sám vypíná. Pokud zadám DEMO režim, funguje mobil normálně, tedy donekonečna běží v DEMO režimu, pokud bych náhodou zadal chybný PIN, mobil okamžitě reaguje varovným tónem a chybovou hláškou. Když zkusím SOS volání, mobil se také vypíná. Vypadá to tedy na to, že jakmile se mobil pokusí navázat spojení s okolním světem, až už přes SOS volání nebo přihlášením k síti, tak se ihned a sám vypíná.
Takže jsem palcem stále držel tlačítko červeného telefonu a ostatními volnými prsty namačkal nejprve PIN, mobil se přihlásil do sítě T-Mobile a posléze jsem vytočil číslo 4601, namluvený hlas mi oznámil výši kreditu.
Ale jakmile jsem klávesu "červený telefon" pustil, mobil se okamžitě vypíná.
V čem by mohl být problém ??
U svých mobilů (mám dvě C25) jsem se s podobným problémem nikdy nesetkal.
Díky. Schmitt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|