clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Záloha MPM nastavení MMS

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Záloha MPM nastavení MMS

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Sun Oct 24, 2004 9:48 pm    Post subject: Záloha MPM nastavení MMS Reply with quote

Stále mi nejdou MMS Think ,a tak bych potřboval zálohu z MPM či SDS nebo i zálohu na MMC kartě z SX1 kde jdou MMS.Už jsem tento postup zkoušel,ale nic.Chci proto vyzkoušet více záloh.

Dle fóra symbian je to jedinej způsob jak "opravit" SX1 MMS. Liar

Pokud se obětujete,tak prosím na xfantasy@seznam.cz

Záloha z MPM se ukládá do dokumentů pod Siemens Data Suite\Devices\352079000703080\Backup a tam je označena BU a datem s časem zálohy

Děkuji Angel

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Bergmann
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 02, 2004 9:09 am    Post subject: Taky mi nejdou MMS Reply with quote

Zdravím všechny,
jen chci napsat, že začínám být na Siemense za nedokonalou SX1čku už docela naštvanej. Zatím všechno, co bylo potřeba nastavovat se neobešlo bez problémů....... naposled nastavení GPRS....... a teď MMSky. Taky mi nejdou přijímat ani odesílat. I když jinak na telefon za jeho funkce nedám dopustit, nebaví mě psát na "1000 míst" a pročítat příspěvky na fórech, kde se potom dovídám, co všechno udělat a dodělat, aby to vůbec fungovalo...... Trochu mě to prostě mrzí..... zvlášť za ty peníze

Dneska jsem psal o radu i na firmu, která prováděla programování SX1 u nás ....... pokud napíšou něco, co by pomohlo i ostatním a nemusely se stahovat různé flashe a zálohy, dám vědět. Pořád si totiž říkám, že to přece musí jít nějak normálně nastavit (pokud se předtím nestaly nějaký uživatelský zásahy, který zasáhly do softu). Přece pokud běžně využívám telefon takm jak se od něj očekává, nikdo po mně nemůže chtít, abych ho pomalu přeprogramoval......
Back to top
View user's profile Send private message
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 12:55 am    Post subject: Reply with quote

No,já si na SX nemohu stěžovat.MMS byla asi moje chyba,protože jsem jí zformátoval.Nové FW by tímto již trpět neměli.Jinak nastavení je naprosto jednoduché.Nemusí se vlastně ani nic nastavovat.Proč taky,když si pošleš konfigurační SMS ze siemensu a o nic se nestaráš,jen to potvrdíš.
Jinak MMS jsou vyřešeny zde: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=3453
Pochopitelně by se něco takového stát nemělo,ale je to jen jedinej nedostatek o kterym vím.Nejdokonalejší FW bych tipnul na 15 či 16,pochopitelně originál.Nyní je 14 orig a 15 se objevila na webu....

Back to top
Bergmann
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Nov 03, 2004 2:47 pm    Post subject: Začínám se už smiřovat, že budu bez MMSek ..... Reply with quote

........ už jsem zkusil kdeco (mimo té funkční zálohy, kterou nemám - kdyby se mě někomu chtělo zželet Angel tak bergmann1@seznam.cz .. děkuju) ...... včetně konfigurace od Siemensu, od Oskara ........ a nic.
Telefon napíše, že přijímá zprávu ...... ovšem nic se nepřijme a ani v reportech žádná zmínka....... Tak už nevím.... Sice MMSky v podstatě nepotřebuju, ale nějak mi ze zásady vadí, když nefunguje něco, co by mělo .....
Back to top
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek

4261.00 SMM
PostPosted: Thu Nov 04, 2004 1:09 am    Post subject: Reply with quote

Pošlu ti zálohu.Je tam nastavení pro T-debile,ale to jednoduše smaž a pošli si SMS ze Siemensu.Potom až ti napíše že přijímá zprávu,tak se ti vedle signálu zobrazí GPRS.

Back to top
Tesik
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Nov 30, 2004 9:00 pm    Post subject: Reply with quote

Muzu taky dostat poslanou zalohu?mam stejnej problem ? :o(

tesik@volny.cz
Back to top
tst
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Wed Dec 01, 2004 8:50 am    Post subject: Reply with quote

nechcete sem spis dat tu zalohu jako link?Smile takhle se vas ty maily za chvili zacnou nudit:)
Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum