clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Zvuk při vytáčení

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Zvuk při vytáčení

Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75
View previous topic :: View next topic  
Author Message
komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 5:47 pm    Post subject: Zvuk při vytáčení Reply with quote

ludia mam prvy raz siemens, no pri kupe cx75 som pozabudol na to ze siemensy pri vytacani hovoru tak hlupo zvonia ci pipaju a dost mi to lezie na nervy. tak sa skuste vyjadrit ci sa s tym da nieco robit.diky

Změněn název... "tak to ma fakt sere" se mi ani trochu nelíbí Not talking jenda.69
Back to top
View user's profile Send private message
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Heh, jestli tě "ta tvá" se*e, na SM s tím nic nezrobíme wink . Ale jinak ten zvuk při vytáčení jde vyřešit patchem. Podívej se, co máš za FW (zmáčkneš *#06# a klikneš na Viac, najdeš to tam pod SW-Version), pak půjdeš na SM do sekce patche a nájdeš si ten patch (podle názvu, vím, že takovej patch existuje i pro CX) pro svůj FW.
Použití V_Klay-e (program na aplikaci patchů) předpokládám ovládáš, stejně jako vytvoření kódů k tomu, aby se V_Klay vůbec s telefonem spojil.
Jestli ne, přečti si tohle: Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524 wink
EDIT: Slovákům pointa první věty asi unikne, ale nechám ji tam Smile .

stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 6:20 pm    Post subject: Re: Zvuk při vytáčení Reply with quote

komar99 wrote:
ludia mam prvy raz siemens, no pri kupe cx75 som pozabudol na to ze siemensy pri vytacani hovoru tak hlupo zvonia ci pipaju a dost mi to lezie na nervy. tak sa skuste vyjadrit ci sa s tym da nieco robit.diky

no mne po aplikovani tohto peču zamrzal mobil pri vytačani čisla, teraz idem nahrat naspat FF, ktoru mam od kupy mobilu a skusim ho ešte raz napečovať
Back to top
EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 7:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ja som ten patch aplikovany mal a fungoval. Ale ked som isiel posielat sms cez wap tak som bol v tom, ze este niesom pripojeny, ale bol som. ked som nepocul to pipanie, tak mi ani nenapadlo, ze mozem byt uz pripojeny. Namiesto 60 halierov som prisiel o 20 Sk. Od vtedy som rad, ze pocujem to pipanie.
stefan.indian
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Mar 22, 2006 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

no tak som prehral na svoju starsiu FF, kde som este nepečoval a dal som tieto patche:

a uz mi nemrzne ked volam (vtedy mi mrzlo, tak som odstranil peč Zvuk pri vytacani a isiel, lenze teraz som FF prehraval z inych dôvodov)
CX75v13_zrychlenie_klav.vkp
CX75v13_zrychlenie_javy.vkp
CX75v13_servisne_menu.vkp
CX75v13_osv_po_5perc.vkp
CX75v13_odstr_zvuku_pri_vytacani.vkp
CX75v13_nevypnutie_pri_slabej_baterke.vkp
CX75v13_neomedzene_nahr_videa.vkp
CX75v13_nast_jasu_kamery.vkp
CX75v13_goto_native_menu.vkp
CX75v13_extrainfo_v3.vkp
Back to top
komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Mar 23, 2006 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

no ludia zlati ja som asi pred tyzdnom nasiel tuto stranku a dozvedel sopm sa take veci ze som len pozeral,takze s takymi na mna nechod ze v-klay ci co fakt o nicom nemam ani sajnu a ten FW je 12 a este som si vcera cez internet objednal original handsfree tie 700ovky ci jake a takisto kingston kartu 512 rs-mmc takze tolko z mojej strany ak mi viete pomoct tak poprosim...a ani datovy kabel nemam ale mozno by som si vedel pozhanat.takze dik
Back to top
berczo
(člen klubu SM)
pisatel
(člen klubu SM)<br>pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Fri Mar 24, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

No bez servisního datového kabelu si to pípání nezměníš. Když budeš mít kabel, tak můžeš začíst číst návody jak na to. Věř mi, že té teorie je hafooo a je nezbytné ji přečíst. Takže Good Luck. wink

+ Sandisc 8GB class 4
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
fendo
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Sat Mar 25, 2006 12:06 am    Post subject: Re: Zvuk při vytáčení Reply with quote

komar99 wrote:

a neslo by to nahodou aj java aplikaciou na otvaranie skrytych diskov - tam by sa ten zvuk prepisal/nahradil/odstranil, Think ?
Back to top
komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

ludia chystam sa vo stvrtok do Prahy (dufam ze ma nezatopi) a asi si aj budem kupovat datovy kabel tak pls nejake info ze co by to malo obsahovat resp. kde to kupit za najlepsi peniaz,dakujem pjekne
Back to top
Dan Kaser
pisatel
pisatel

22.60 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

komar99 wrote:
ludia chystam sa vo stvrtok do Prahy (dufam ze ma nezatopi) a asi si aj budem kupovat datovy kabel tak pls nejake info ze co by to malo obsahovat resp. kde to kupit za najlepsi peniaz,dakujem pjekne

no aby byl hlavne servisni (DCA-510), ja mam MAT-USB-to-Serial Bridge.
stal me asi 700 is cd se softwarem

kkubo
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

komar99 wrote:

kup si to cez net a numusis nikam cestovat...ono to pride za tebou

Siemens CX75 | Vlčák 13 | DCA-510 | HHS 700 | San Disk 128 MB
Back to top
komar99
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Tue Mar 28, 2006 10:52 pm    Post subject: Reply with quote

no ja idem do prahy tak ci tak a zda sa mi ze za hranicami sa to da kupit lepsie takze ak viete o nejakej vyhodnej cene tak budem povdacny
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x72, x75 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum