clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Propojeni M75 pomocí Bluetooth do USB?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Propojeni M75 pomocí Bluetooth do USB?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Beatifull
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st březen 01, 2006 12:58 pm    Předmět: Propojeni M75 pomocí Bluetooth do USB? Odpovědět s citátem

Vlastním Siemens M75 a koupil jsem si Bluetooth do USB (B-Speech, BT verze 1.2). Nedaří se mi zprovoznit komunikaci z PC! Tedy za pomoci MP Manager dodávaný s mobilem. Nefungovalo mi to ani u kabelu. Jinak BT můj telefon najde.V tom problém není. Ale jak rozchodit, abych mohl z mobilu přehrávat fotky či opačně z PC na mobil posílat mp3 či psát sms atd. Jde o správné zadání portů či nejakého protokolu nebo jiný komunikační program?

Poradí mi někdo? Nevím jak se u vás ve forech hledá. Vždy mi vyběhne něco úplně jinéhoa odpovědi s emi nedari dopátrat! Pokud jste někdo znalejší klidně mi poraďte odkaz na sekci či článek kde toto již bylo!!!

Předem moc díky za rady!

3.3.06
Uz jsem zprovoznil BT verzus PC a mobil.Tedy ciste spojeni ze se najdou a vi o sobe. Netrvam na MPM a pokousel jsem se pouzit SiMoCo ale stale nevim jak nebo ktery port nastavit abych mohl psat sms,stahovat obr apod. Asi jde o nejake nastaveni i ve Win XP ohledne bezdratoveho pripojeni,nejakeho protokolu apod.Muzete mi nekdo blbuvzorne poradit.Nejsu takovej profik jak vy tady! Dik

SAGEM MC 936 - Siemens C35 - Siemens M75

Naposledy upravil Beatifull dne pá březen 03, 2006 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pulpan
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 10:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sem si taky pořídil Bluetooth ale od MSI . . . . po cca hodince se mi to podařilo rozchodit přímo v manažeru od MSI 8)
MP-manager se mi taky nepodaril pripojit - funguje jen na kabel a Irda

takže pokud máš k tomu Bluetooth nejáký CD s ovladačema, tak se podívej tam, třeba tam taky bude nejakej manazer.

mě posíla fotky, obrázky, videa....... OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Plexix
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 1:23 pm    Předmět: MPM + Bluetooth MSI Odpovědět s citátem

Mě se MP-Manager přes BT od MSI připojí,ale nejdřív musim jít do záložky BT ve Windows dole na liště a tam vybrat položku Explore My Bluetooth Place a v následně otevřeném okně musim na virtuálnim COM portu se jménem mého telefonu dát CONNECT,pak už MPM nahlásí že je rozpoznán telefon a můžu s nim pracovat Very Happy
Plexix
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak třeba teď mi to chodí i po restartu počítače aniž bych musel manuálně COM port připojovat,ale občas se to po restartu rozhodí a musim ručně připojit ten COM port,ale zas tak mi to nevadí protože MPM používám jen málo kdy wink Very Happy
mirec0590
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohuzial, ja so svojou S75 take dobre skusenosti nemam. Nedari sa mi nadviazat spojenie mobil - MPM ani cez bluetooth ani IRDA. Ma niekto nejaky hint (doinstalovanie nejakych ovladacov a pod)
Plexix
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovej blbej dotaz a máš v MPM nastavenej správnej COM port?Ale zase na druhou stranu s IRDA by něměl bejt žádnej problem d'oh!
mirec0590
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj. Rovnaky vysledok aj ked mam automaticky detekovat a aj ked rucne nastavim port (aj ked mam skusenosti, ze ked ho rucne nastavim, restartnem, tak MPM je znova nastaveny na volbu automaticky - ale v komboboxe pre port ostane mnou zvolena moznost).
Vyskusal som vsehovsudy 3 verzie MPM, avsak bez uspechu.
mirec0590
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aby som uviedol vsetky okolnosti. MPM mi mobil rozozna asi na 20 sekund a potom sa odpoji (bez zjavnej priciny)
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt březen 02, 2006 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirec0590 napsal:
Aby som uviedol vsetky okolnosti. MPM mi mobil rozozna asi na 20 sekund a potom sa odpoji (bez zjavnej priciny)
tohle bude problem vice lidi. me S75 pres kabel i bt MSI bez problemu, ale zeny SL75 se taky porad odpojuje tak po 20s, na kabelu i pres bt.... (s MPM samozrejme)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: