View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
m@rko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:41 pm Post subject: Fullflash nacisto |
|
|
Zdravim, mam nasledujuci problem. Mam v mojej M65 uz tolko patchov ze je to az na skodu. Tak chcem telefon dostat do tovarneho stavu, teda nahrat cisty fullflash. Ked ho ale prepalim, telefon sa nezapne. Viem ze to ma nieco z EEPROM ale som si nie isty. Tak ako to vyriesim aby sa mi ten telefon zapol a normalne bezal?
Urcite sa uz niekto nieco podobne pytal, mozno je to aj niekde na SM popisane ale ja som to nenasiel ta prosim o radu _________________ ..:: m@rko ::..
- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - - |
|
Back to top |
|
 |
Orpheus čestný člen

14900.34 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:51 pm Post subject: |
|
|
FF nenahravaj, daj tam spat svoju. Patche vymazes prehratim Firmwaru a potom ak nahras FFS tak premaze aj CELY obsah telefonut na tovernenske data |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:52 pm Post subject: |
|
|
Staci prehrat FW...odstranis tym patche _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
m@rko začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 10:00 am Post subject: Fullflash nacisto |
|
|
JJ, to mi je jasne ale rad by som sa vratil aj k tovarenskym nastaveniam pretoze mi vypne telefon ked spustim jimma a podobne. . . _________________ ..:: m@rko ::..
- - C55 full tunning > M65@CX70 fw56 Linux tuning, volny pad z 2. poschodia, doteraz funguje a neodvrava. Nepoznam lepsi telefon - - |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|