clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - UMTS a SXG75

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

UMTS a SXG75

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
feretti
badatel
badatel

265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 11:14 pm    Předmět: UMTS a SXG75 Odpovědět s citátem

Zdravim,

funguje Vam pripojenie na net cez UMTS bez chyb? Nemam to ako odskusat, som na Orange s mam len gprs...

ps: mal som S75 a tam edge padal aj s mrznutim mobilu

Vdaka,

Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UMTS by mal ist na SXG bez problemov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Mar3x
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky to nemam jak vyzkouset Sad
-> orpheus ... ty pracujes pro siemens, ze toho tolik o sxg vis a ze mas fw12? Smile

Debian GNU/Linux 3.1r1 + dalsi repozitare (KDE3.5.0; Linux 2.6.16-rc2-mm1)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Orpheus
čestný člen
čestný člen

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Staci citat fora inych krajin a keby si bol na zraze, tak tam to tusim tiez skusali..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
mho
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takze uz mesic jedu na UMTS datovy prenosy a jede mi to vpodstate bez chyb. jako operatora mam eurotel. Typicka rychlost je 200-250kbits download, ping kolem 300ms.

Je to pomerne stabilni, ale je to desnej zrout baterie. Obcas se mi stane, ze rychlost znacne zakolisa hluboko pod 100kbits, ale to pricitam spise Eurotelu nez telefonu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sibstr
badatel
badatel

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mho napsal:
Takze uz mesic jedu na UMTS datovy prenosy a jede mi to vpodstate bez chyb. jako operatora mam eurotel. Typicka rychlost je 200-250kbits download, ping kolem 300ms.

Je to pomerne stabilni, ale je to desnej zrout baterie. Obcas se mi stane, ze rychlost znacne zakolisa hluboko pod 100kbits, ale to pricitam spise Eurotelu nez telefonu

DATA:
Já jedu taky přes Eurotel UMTS, už přes měsíc. Rychlost standartně 320kbps az 360kbps, ping 180ms až 220ms. Jedu přes kabel, takže baterku neřešim. Jinak spojení je dle mého velice stabilní, více méně mi ani jednou, během měsíce co UMTS používám, nespadlo. Připojuji se v centru Prahy (Na Příkopě - Jindřišská) a na Pankráci (Milevská - Pujmanová).
Takže naprostá spokojenost Applause

HOVORY:
Ze začátku jsem měl s hovory velké problémy, ale byla to chyba na straně operátora, neměl síť pořádně nakonfigurovanou pro všechny výrobce 3G telefonů. Nyní je už všechno v pohodě, občas je sice problém uskutečnit hovor - místo vyzvánění mi to hodí obsazovací tón, ale na druhej pokus se vždycky dovolám. To se stává tak v 1 z 10 případů, dle mého je to chyba na straně operátora, který pořád dolaďuje síť.

VIDEOHOVORY:
Ze začátku opět trochu problémy se zvukem, ale nyní je to v pohodě. Více méně nemám nic co bych telefonu vytknul. Co se mi líbý je to, že telefon zobrazuje snímanej obraz (mě) vpravo dole a druhou stranu vidim vlevo nahoře, což je podle mě dobré v tom, že koukáte na obraz druhé strany a hned vedle mate kameru co vás snímá, takže druhá strana má pocit, že se koukáte přímo na ni, což se o npř. Nokiích říct nedá, tam je vyloženě vidět, že koukáte někam trochu jinam, než do objektivu kamery.

Tak asi takové jsou moje dosavadní zkušenosti s UMTS.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> BREW -> Siemens SXG75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: