View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sajmon_phoenix kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 7:01 pm Post subject: Mrtvy M55, prosim poradte |
|
|
Bri den
Mam telefon m55 bol tam fw10 a casto sa stavalo ze sem tam mrzol a sa vypinal a tak no a vcera rano sa mi stalo ze zhasol nadobro sa vypol proste a uz sa nezapol. Predtym mi s nim bez problemov komunikovali secky programy (vklay,freya,...), no a teraz po tom skolabovani ani jeden sa nevedel spojit vklay vobec a freya hlasila daku chybu, potom som skusil testpoint a to zabralo ze sa s nim uz dorozumeju programy (jedine mertech tools mi dako nereaguje...) avsak problem je v tom ze napriklad vo freji ked aj nahram fullflash zalohu a odblokujem a zmenim imei telefon sa i tak nezapne. Vo vklay sa mi vzdy stane ze asi po dakych 60% zapisu fullflash to vyhodi chybu daku pri zapise. Vedl by mi prosim dakto poradit co s tym?  |
|
Back to top |
|
 |
feromero badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 9:47 pm Post subject: |
|
|
jen se zeptam k tematu, kdyby to nekdo resil, neni nejaky fyzicky problem s pameti?
john spartan  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 11:05 pm Post subject: Re: Mrtvy M55, prosim poradte |
|
|
sajmon_phoenix wrote: | Bri den
Mam telefon m55 bol tam fw10 a casto sa stavalo ze sem tam mrzol a sa vypinal a tak no a vcera rano sa mi stalo ze zhasol nadobro sa vypol proste a uz sa nezapol. Predtym mi s nim bez problemov komunikovali secky programy (vklay,freya,...), no a teraz po tom skolabovani ani jeden sa nevedel spojit vklay vobec a freya hlasila daku chybu, potom som skusil testpoint a to zabralo ze sa s nim uz dorozumeju programy (jedine mertech tools mi dako nereaguje...) avsak problem je v tom ze napriklad vo freji ked aj nahram fullflash zalohu a odblokujem a zmenim imei telefon sa i tak nezapne. Vo vklay sa mi vzdy stane ze asi po dakych 60% zapisu fullflash to vyhodi chybu daku pri zapise. Vedl by mi prosim dakto poradit co s tym?  |
Vyčkej do zítra, bude úplně nový způsob oživování "mrtvolek". _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 07, 2006 11:55 pm Post subject: |
|
|
fiha, no tak sa nan uz dopredu tesim  |
|
Back to top |
|
 |
d.r.a.t kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 08, 2006 4:51 pm Post subject: |
|
|
taky bych potreboval oživt mrtvolku je to a55 píše WRONG SOFTWARE nevím co s tím sem uplný like takže ani moc nerozumím co totu píšete o nějake freje nebo co, prosím o podrobný návod + vše co k tomu potrebuju prosím prosím a dík predem |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 09, 2006 12:59 am Post subject: |
|
|
DIKI DIKI DIKY, mooooc dakujem s tym novym navodom sa tenmobil rozbeho, zni s ami tomu verit nescelo, najprv nahranie ff co je prilozena k navodu apotom odblokovat a je to. este raz mooooc dikes. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|