clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Chytrá T9

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Chytrá T9

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 7:35 am    Předmět: Chytrá T9 Odpovědět s citátem

Po tom co jsem si do mobilu nahrál Fw23 jsem si do něj nakopal a FF protože předchozí systém mi trochu blbnul.Už šlo vše v pohodě jen mě štvalo že jsem neměl českou T9(teda nevim proč tam nebyla).Tudíž jsem si jí teď nahrál do pc a ejhle-problém...řikám si,tak jí skusim,takže dám sms,napsat novou,možnosti,t9,zvolím čeština a.....sek....tudiž protože nic nefunguje nezbívá nic než vyndat baterii.To by nebylo nic tak hroznýho ale při zadáni PINu a stisknutí tlačítka OK se absolutně nic neděje,prostě další zaseknutí...už asi 5x za sebou a nezdá se že by se chtěl rozjet...nevíte co s tim?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lakva
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nedávno seknul foun při ukončení hovoru a taky se nechtěl nechat zapnout. Vypnul se při pokusu o zadání pinu. Tak jsem to pak nechal (vyndal baterku, dal jí Z5 a nechal vyplé) a asi za půl hodiny jsem to pustil... ale musel jsem odběhnout. Po asi 2 minutách jsem se vrátil, found na mě blikal že chce PIN, tak jsem ho zadal a od tý doby běží líp než předtím...
Zkus to pustit a chvíli nechat čekat na ten pin... Třeba se to vzpamatuje...
A když ne, hodil bych tam zálohu starého FW.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
MarkAurel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tiez som mal tento problem ze po prehravani T9 sa my mobil dostal len po zadanie PIN a koniec. Nezadal som PIN prehral som nanovo T9 a uz to slapalo
ozzzi
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po březen 13, 2006 10:24 pm    Předmět: t9 zasek mobilu odpoved Odpovědět s citátem

To se mi stalo taky ze sem napsal pin a s mobilem byl konec..uz jsem myslel ze je na srot,ale pomohl jsem si tim,ze jsem ho pred napsanim pinu propojil s pc a to me pustilo do pameti telefonu a já tam tu svoji nahranou t9 smazal..pak jde vse v poho!ale mrzi me ze nefacha musim psat normalne a to je fakt na dlouho!kdybys vedel jak ji rozslapat tak mi napiste na ozzzi@seznam.cz DIk
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
abaddon
badatel
badatel

270.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ozzzi:mám totálně stejnej problém.a bez tý t9 je to opravdu na pěst!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
MarkAurel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út březen 14, 2006 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skuste ju prehrat nanovo, tiez my to slo len po PIN,ale ked som prehral T9 bez chybi, je to ok.

ja T9 nepouzivam,mna to len spomaluje

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: