Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: po březen 13, 2006 7:35 am Předmět: Chytrá T9 |
|
|
Po tom co jsem si do mobilu nahrál Fw23 jsem si do něj nakopal a FF protože předchozí systém mi trochu blbnul.Už šlo vše v pohodě jen mě štvalo že jsem neměl českou T9(teda nevim proč tam nebyla).Tudíž jsem si jí teď nahrál do pc a ejhle-problém...řikám si,tak jí skusim,takže dám sms,napsat novou,možnosti,t9,zvolím čeština a.....sek....tudiž protože nic nefunguje nezbívá nic než vyndat baterii.To by nebylo nic tak hroznýho ale při zadáni PINu a stisknutí tlačítka OK se absolutně nic neděje,prostě další zaseknutí...už asi 5x za sebou a nezdá se že by se chtěl rozjet...nevíte co s tim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lakva pisatel

Založen: 27. 01. 2006 Příspěvky: 256 Bydliště: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Zaslal: po březen 13, 2006 8:29 am Předmět: |
|
|
Mě se nedávno seknul foun při ukončení hovoru a taky se nechtěl nechat zapnout. Vypnul se při pokusu o zadání pinu. Tak jsem to pak nechal (vyndal baterku, dal jí Z5 a nechal vyplé) a asi za půl hodiny jsem to pustil... ale musel jsem odběhnout. Po asi 2 minutách jsem se vrátil, found na mě blikal že chce PIN, tak jsem ho zadal a od tý doby běží líp než předtím...
Zkus to pustit a chvíli nechat čekat na ten pin... Třeba se to vzpamatuje...
A když ne, hodil bych tam zálohu starého FW. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarkAurel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: po březen 13, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
tiez som mal tento problem ze po prehravani T9 sa my mobil dostal len po zadanie PIN a koniec. Nezadal som PIN prehral som nanovo T9 a uz to slapalo _________________ SE D750i to W800i tuned |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ozzzi kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 13, 2006 10:24 pm Předmět: t9 zasek mobilu odpoved |
|
|
To se mi stalo taky ze sem napsal pin a s mobilem byl konec..uz jsem myslel ze je na srot,ale pomohl jsem si tim,ze jsem ho pred napsanim pinu propojil s pc a to me pustilo do pameti telefonu a já tam tu svoji nahranou t9 smazal..pak jde vse v poho!ale mrzi me ze nefacha musim psat normalne a to je fakt na dlouho!kdybys vedel jak ji rozslapat tak mi napiste na ozzzi@seznam.cz DIk |
|
Návrat nahoru |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Zaslal: út březen 14, 2006 7:20 am Předmět: |
|
|
ozzzi:mám totálně stejnej problém.a bez tý t9 je to opravdu na pěst! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MarkAurel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út březen 14, 2006 2:56 pm Předmět: |
|
|
skuste ju prehrat nanovo, tiez my to slo len po PIN,ale ked som prehral T9 bez chybi, je to ok.
ja T9 nepouzivam,mna to len spomaluje _________________ SE D750i to W800i tuned |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|