View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 26, 2006 9:12 pm Post subject: jak mam zvysit hlasitost u S65 |
|
|
podarilo se mi kdysi upravou firmwaru rozdrbat hlasitost telefonu...celkove se repracek utlumil...v servisu mi rekli ze to opravit nepujde neslo by to vyresit nejakym patchem nebo neco? moc vas prosim ten telefon je cool ale tohle mne suzuje zivot  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 8:43 am Post subject: |
|
|
Tak slyším tedy poprvé, že by se utlumil repráček pomocí úpravy firmware.
Pokud chceš ale přesto otestovat pravdivost tvrzení, udělej si svou zálohu, nahraj cizí zálohu FF a odblokuj. Ale myslím že tím to nebude. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 2:23 pm Post subject: |
|
|
2krokodýl: mno pokud si dobře pamatuju tak u C65 byla ta hlasitost při přechodu z FW12 na FW43 jiná ne ?? ale bylo to tím, že to bylo vzrůstající a nedalo se toho nijak zbavit.. takže při přehrátí krátké melodie to nestačilo vzrůst tak aby šla slyšet ta nejvyšší hlasitost.. _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 2:38 pm Post subject: |
|
|
To máš sice pravdu, ale že by se někou podařilo přehráním fw nebo zásahem do něj "ztišit" maximální hodnotu jsem seještě nepotkal, ale ....
Pokud by to bylo tímto zásahem, není nic jednoduššího než zkusit přehrát čistý firmware a je to hned jasné. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
janiktomanek začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 27, 2006 3:20 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | 2krokodýl: mno pokud si dobře pamatuju tak u C65 byla ta hlasitost při přechodu z FW12 na FW43 jiná ne ?? ale bylo to tím, že to bylo vzrůstající a nedalo se toho nijak zbavit.. takže při přehrátí krátké melodie to nestačilo vzrůst tak aby šla slyšet ta nejvyšší hlasitost.. |
Musím souhlasit, měl jsem mobil v servisu, měnili mi přístrojovou desku a teď mi hlasitost roste. |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 7:56 am Post subject: |
|
|
opravdu jsem prehraval firmaware a po prehrati kdyz mi nekdo volal tak zvoneni je snad o pulku tizsi a i volajiciho slysim potiseji ...Okamzite jsem nahral stary firmware a nic dal jsem to do servisu a ti mi rekli ze je to na vymenu cele desky a ze jsem se v tom stoural tak to neni v zaruce... a tak mne napadlo jestli tam neni nejake drasticke nastaveni co by tomu pomohlo  |
|
Back to top |
|
 |
truhlik elfmaster

8069.50 SMM
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 8:08 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | To máš sice pravdu, ale že by se někou podařilo přehráním fw nebo zásahem do něj "ztišit" maximální hodnotu jsem seještě nepotkal, ale ....
Pokud by to bylo tímto zásahem, není nic jednoduššího než zkusit přehrát čistý firmware a je to hned jasné. |
sice se jedna o jinej typ mobilu, ale na SLko existuje patch na zmenu hlasitosti. takze je to ciste vec fw. _________________ Motorola AMIO --> SL45i v56 tuned --> S75 v47 + FFS v40 + map v40 + Flash Patch
Svatky - 06
DApp - 055b
Elfpack.wz.cz Elfpack česky by truhlik
http://sl45i.wz.cz/ SL45i patche |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
truhlik wrote: | Krokodýl wrote: | To máš sice pravdu, ale že by se někou podařilo přehráním fw nebo zásahem do něj "ztišit" maximální hodnotu jsem seještě nepotkal, ale ....
Pokud by to bylo tímto zásahem, není nic jednoduššího než zkusit přehrát čistý firmware a je to hned jasné. |
sice se jedna o jinej typ mobilu, ale na SLko existuje patch na zmenu hlasitosti. takze je to ciste vec fw. |
1. mam strach ze kdyz to nejak patchem vyzenu tu hlasitost ze tomu potom nepujde rozumet
2. zadny patch na S65 asi zatim neni
3. neumim patchovat
neni v Brne nejaka prodejna nebo neco kde by mi to udelali?  |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Tue Mar 28, 2006 1:08 pm Post subject: |
|
|
truhlik wrote: | Krokodýl wrote: | To máš sice pravdu, ale že by se někou podařilo přehráním fw nebo zásahem do něj "ztišit" maximální hodnotu jsem seještě nepotkal, ale ....
sice se jedna o jinej typ mobilu, ale na SLko existuje patch na zmenu hlasitosti. takze je to ciste vec fw. |
mno tak to nesouhlasim " čístě věc FW " to určitě není...  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
petricak kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 31, 2006 6:37 pm Post subject: |
|
|
Darth PZ wrote: | truhlik wrote: | Krokodýl wrote: | To máš sice pravdu, ale že by se někou podařilo přehráním fw nebo zásahem do něj "ztišit" maximální hodnotu jsem seještě nepotkal, ale ....
mno tak to nesouhlasim " čístě věc FW " to určitě není...  | mno takze zase jako pred rokem mi nikdo nepomohl  |
|
Back to top |
|
 |
|