View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Paladium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:53 pm Post subject: Problém s klávesnicí |
|
|
Zkoušel jsem udělat testpoint na Siemensu C60 a po přešmiknutí cestičky dle vašeho schématu se mi telefon sice zapne, ale nefunguje mi prostřední řada číslicových tlačítek, prosím o radu. Díky za rychlou odpověď |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 8:10 pm Post subject: |
|
|
Prerezal si prilis hlboko a prerusil si aj cestu na klavesy...skus tam nastruhat grafit z tuzky,ale s testpointom sa rozluc... _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
Paladium kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 2:27 pm Post subject: Nejde! |
|
|
Tak jsem spojil ten kontakt tím grafitem, a poprvé mi telefon nešel pustit. Vysypal jsem tedy všechno a zkusil znovu. Telefon se už pustil ale klávesy stále nejdou  |
|
Back to top |
|
 |
d[E]sann ostřílený diskusník

Joined: 31 Dec 2004 Posts: 517 Location: Prostějov Phone: EL71 2352.42 SMM
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
Bohužel si na tom špatně jak já stalo se mi tohle taky... tohle už ti opraví jednine servis mě k tomu navíc nefunguje tlačítko pro vstup do menu  _________________ CX65@CX70 - DCA-510 --> EL71 With blue SLI LED FW45 + Boot-Box + Stereo HF HHS-150 + 2GB --> HTC Dream
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|