View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jindrich kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 6:21 pm Post subject: Aktualizace FW u C75 - problém! |
|
|
Mám malý problém, mám C75 s FW11, originální kabel DCA-510 od GSM cables. Ovladač je nainstalovaný, vše správně funguje. Se softwarem MPM nejsou problémy. Chtěl jsem aktualizovat FW na 13 nebo 22, ale nejde to. Když spustím aktualizaci od Siemense, tak mi to ten port, kde je připojen mobil vůbec nenajde a přeskakuje ho při autodetekci. Nemám mobil (od T-Mobile) zablokovaný proti aktualizaci FW?  |
|
Back to top |
|
 |
pivna kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
Zkus to aktualizovat se zaplym mobem,kdyby to nepomohlo,tak si stahni aktual pres WinSwup a das Skip a melo by to bezet.Pac nemas seriovej kabel s napajenim:) _________________ Alcatel 302 > Siemens M55 > Siemens CX75 fw v25:) |
|
Back to top |
|
 |
martinkristel kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 9:21 am Post subject: |
|
|
zdravim a chtel sem se zeptat kdi vyde novi fw
na mobil c75
diki. _________________ fsdfsdfs sfaf sda |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sun Apr 02, 2006 9:26 am Post subject: |
|
|
martinkristel wrote: | zdravim a chtel sem se zeptat kdi vyde novi fw
na mobil c75
diki. |
to je blbá otázka ? to většinou nikdo neví ! až vyjde tak tu bude...! _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|