clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nefungují mi placené SMS

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nefungují mi placené SMS

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bigboban
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 1:59 pm    Předmět: Nefungují mi placené SMS Odpovědět s citátem

Mám docela veliký problém. Nefungují mi placené SMS, tedy takové ty hlasovací apod. Většinou se odesílá nějaký kód, uvedu příklad pro získání kontaktu z Annonce:
kód:
INZ ANCP xxx123

Toto odešlu, jenže zpátky dostanu od poskytovatele služby chybu, že jsem zadal špatný formát/kód nebo něco v tom smyslu. Nefunguje mi to nikde, už jsem takhle zkoušel víc služeb. Je to zaručeně přístrojem (CX75), protože SIM v jiném telefonu funguje dobře.

V čem je problém? Question
Upozorňuji, že nemám zadaný žádný podpis k SMS a ostatní nastavení jsem neměnil, vypadá normálně a pochybuji že by ovlivnilo nějak odesílané SMS.
Sad

Musí to tam přidávat nějaký skrytý znak. Když pošlu tu sms sám sobě, vypadá naprosto normálně.

Poradíte mi někdo metodu, jak třeba poslat tu sms sám sobě a nějak binárně jí rozkuchat? Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pavelc
čestný člen
čestný člen

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to tady několikrát bylo: v Nastavení zpráv, Zvětšit text musí být Standard, jinak je to EMS a ne klasická SMS.
bigboban
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:24 pm    Předmět: Snad to zabere Odpovědět s citátem

pavelc napsal:
Už to tady několikrát bylo: v Nastavení zpráv, Zvětšit text musí být Standard, jinak je to EMS a ne klasická SMS.

Dík, to by mě ve snu nenapadlo, že nastavení zobrazení ovlivní i odesílané zprávy. No podle mě je to ze strany Siemensu pěkná zhovadilost. Evil or Very Mad
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pro tebe možná k ničemu, ale mnozí to právě oceňují, že i v SMS je text možno zvětšit a je pro slabozraké bez problémů čitelný.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bigboban
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:31 pm    Předmět: Nepochopil Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
No pro tebe možná k ničemu, ale mnozí to právě oceňují, že i v SMS je text možno zvětšit a je pro slabozraké bez problémů čitelný.

Ty mě nechápeš. Mě přijde uhozené, že toto nastavení velikosti textu se aplikuje na odeslané zprávy. Já si to měnil proto, aby přijaté zprávy měly jiné písmo. Odeslané zprávy jdou přece formátovat přímo v editoru zpráv.
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

Uzitecne to je, ale proc se to koduje do ty zpravy? V EMS samozrejme mohu pouzit i nekolik velikosti pisma v jedne zprave, ale tohle by melo byt nastaveni velikosti zobrazeni. Desne dlouho me trvalo nez jsem na to prisel (neslo me nabijet kredit pomoci SMS)

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
bigboban
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt duben 06, 2006 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
Uzitecne to je, ale proc se to koduje do ty zpravy? V EMS samozrejme mohu pouzit i nekolik velikosti pisma v jedne zprave, ale tohle by melo byt nastaveni velikosti zobrazeni. Desne dlouho me trvalo nez jsem na to prisel (neslo me nabijet kredit pomoci SMS)

Moje slova.. Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: