Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bigboban začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 1:59 pm Předmět: Nefungují mi placené SMS |
|
|
Mám docela veliký problém. Nefungují mi placené SMS, tedy takové ty hlasovací apod. Většinou se odesílá nějaký kód, uvedu příklad pro získání kontaktu z Annonce:
Toto odešlu, jenže zpátky dostanu od poskytovatele služby chybu, že jsem zadal špatný formát/kód nebo něco v tom smyslu. Nefunguje mi to nikde, už jsem takhle zkoušel víc služeb. Je to zaručeně přístrojem (CX75), protože SIM v jiném telefonu funguje dobře.
V čem je problém?
Upozorňuji, že nemám zadaný žádný podpis k SMS a ostatní nastavení jsem neměnil, vypadá normálně a pochybuji že by ovlivnilo nějak odesílané SMS.
Musí to tam přidávat nějaký skrytý znak. Když pošlu tu sms sám sobě, vypadá naprosto normálně.
Poradíte mi někdo metodu, jak třeba poslat tu sms sám sobě a nějak binárně jí rozkuchat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelc čestný člen

261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:20 pm Předmět: |
|
|
Už to tady několikrát bylo: v Nastavení zpráv, Zvětšit text musí být Standard, jinak je to EMS a ne klasická SMS. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigboban začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:24 pm Předmět: Snad to zabere |
|
|
pavelc napsal: | Už to tady několikrát bylo: v Nastavení zpráv, Zvětšit text musí být Standard, jinak je to EMS a ne klasická SMS. |
Dík, to by mě ve snu nenapadlo, že nastavení zobrazení ovlivní i odesílané zprávy. No podle mě je to ze strany Siemensu pěkná zhovadilost.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:29 pm Předmět: |
|
|
No pro tebe možná k ničemu, ale mnozí to právě oceňují, že i v SMS je text možno zvětšit a je pro slabozraké bez problémů čitelný. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigboban začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:31 pm Předmět: Nepochopil |
|
|
Krokodýl napsal: | No pro tebe možná k ničemu, ale mnozí to právě oceňují, že i v SMS je text možno zvětšit a je pro slabozraké bez problémů čitelný. |
Ty mě nechápeš. Mě přijde uhozené, že toto nastavení velikosti textu se aplikuje na odeslané zprávy. Já si to měnil proto, aby přijaté zprávy měly jiné písmo. Odeslané zprávy jdou přece formátovat přímo v editoru zpráv. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jdobry rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:33 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | No pro tebe možná k ničemu, ale mnozí to právě oceňují, že i v SMS je text možno zvětšit a je pro slabozraké bez problémů čitelný. |
Uzitecne to je, ale proc se to koduje do ty zpravy? V EMS samozrejme mohu pouzit i nekolik velikosti pisma v jedne zprave, ale tohle by melo byt nastaveni velikosti zobrazeni. Desne dlouho me trvalo nez jsem na to prisel (neslo me nabijet kredit pomoci SMS) _________________ Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65
Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bigboban začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: čt duben 06, 2006 2:36 pm Předmět: |
|
|
jdobry napsal: | Uzitecne to je, ale proc se to koduje do ty zpravy? V EMS samozrejme mohu pouzit i nekolik velikosti pisma v jedne zprave, ale tohle by melo byt nastaveni velikosti zobrazeni. Desne dlouho me trvalo nez jsem na to prisel (neslo me nabijet kredit pomoci SMS) |
Moje slova..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|