Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 10, 2006 8:44 am Předmět: Lze hardwarově předělat M65 na CX65? |
|
|
Podařilo se mi při pádu poškodit kryt a dispej M65. Displej jsem si vyměnil, ale kryt zůstal pošramocený. Protože už se mi dizajn M65 nelíbí tak jako na začátku, chtěl bych ji předělat na CX65. Několikrát jsem četl, že deska prý je stejná, liší se to jen kryty. Vypadají stejně i při pohledu pod baterii. Důležité ale je, jestli jsou stejné pozice pro šroubky, různá vybrání atd.
Má někdo zkušenost, zda jsou kryty CX65 a M65 opravdu zaměnitelné? Půjde bez úprav namontovat desku z M65 do vnitřního krytu CX65, na který pak nacvaknu výměnný kryt s klávesnicí od CX65?
Pokud to bude fungovat, tak mi nevadí, že se to bude softwarově tvářit jako M65.
Díky za vaše zkušenosti. _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pip@ administrátor

Založen: 11. 08. 2005 Příspěvky: 5470 Bydliště: Olomouc Telefon: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po duben 10, 2006 9:10 am Předmět: |
|
|
ani softwarově se nemusí tvářit jako M65
jestli to jde Hardwarově předělat,nevím, protože jsem M65 nerozdělával, ale když je deska stejná, tak by to snad mohlo jít, když by se předělaly všechny kryty atd...  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Zaslal: po duben 10, 2006 5:49 pm Předmět: |
|
|
Hezky... tenhle topic mi nějak dodal odvahu k tomu, abych se taky vyjádřil ohledně podobného problému Zabejval jsem se myšlenkou překrytovat (hezký slovo ) svoji C75 na ME75 (ME vypadá líp - hlavně zboku, C má takovej "oplatkoidní" design a ošklivější tlačítka ), dokonce jsem psal kvůli tomu na jeden e-shop ohledně krytu na ME... do poslední chvíle jsem myslel, že je to tak, že v C je základní deska zarámovaná do toho černýho matnýho plastovýho výlisku, na kterej jsou pak zezhora a zezdola přidělaný stříbrný kryty, a ME buď žádnej takovej černej výlisek okolo základní desky nemá a ta je celá obalená horním a dolním krytem, nebo má ten výlisek úplně stejnej jako C (já ho mám navíc trochu prohnutej, protože přísně kopíruje moji po menší nehodě (o které jsem již někde na fóru psal) ohnutou základní desku), ale je schovanej pod krytama (tím pádem by byla ME asi o 2 mm širší).
Bohužel, jak jsem zjistil z fotek v recenzi na C a ME tady na SM, moje představa byla trochu naivní. I ME75 má desku obehnanou tou černou plastovou platformou (si nemyslete, že budu donekonečna psát "výlisek") a tato je navíc úplně jiná než u C (dole má závit na šroub a horní část je taky jiná - anténa, která je u C vidět po sejmutí krytu baterky, je u ME skrytá pod oním výliskem). Takže z plánu proměny C v ME docela rychle sešlo.
Stejně mi ale vrtá hlavou, zda by tahle proměna nebyla vlastně docela finančně výhodná... můj odhad: čepička joysticku: 5Kč, krytka foťáku a konektoru - 75 Kč, výlisek, ve kterém je usazena základní deska a baterka: 150Kč (?), komplet kryt: 500Kč... z těchhle věcí mě nejvíc zajímá ten jinej typ výlisku, zda vůbec jde sehnat a kolik by tak stál...  _________________ S LXXV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ajko táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po duben 10, 2006 5:52 pm Předmět: |
|
|
Hm.. MOzno by to slo ale nefim co s tyma diodamy ved na M65 su na boku a na CX65 co na vrchu  _________________ ==>>Komu sa nelení, tomu sa čudujem.<<== |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po duben 10, 2006 6:22 pm Předmět: |
|
|
ajko . Klepl jsi hřebíček na hlavičku. Jediný fyzický rozdíl je, že je nutno přepájet diody s odpůrkama na druhou stranu desky /jsou tam na to i vytvořené pájecí body/. Předělával jsem naopak takto CX70 na M65. Ale dá se použít jenom základní deska a displej. Jinak deska klávesnice a přední plech jsou jiné. Tak hurá do toho _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marho kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po duben 10, 2006 9:11 pm Předmět: |
|
|
No to jste mě spíše potěšili. Diody mám vypnutý a nikdy jsem je nepoužil, nestane se tedy doufám nějaká chyba, pokud budou překážet, tak je odpájím (odštípnu ) ?
Takže pokud seberu dost odvahy, a až seženu/koupím vnitřní kryt CX65 (a plech?) tak vám zde poreferuji o výsledku.
Díky  _________________ M65 fw50 + CX65 fw50 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|