clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Problemy s fw58

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Problemy s fw58

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 9:53 am    Předmět: Problemy s fw58 Odpovědět s citátem

Zdravim.Nedavno jsem si upgradoval fw na svy s65 z 50 na 58..vsechno probihalo hladce,az ke konci nahravani novyho fw (pres WinSwup) se zobrazila chybova hlaska "Error on waiting for Stat-Data"..tak jsem zapatral v clanku o chybovych hlaskach tohoto programu a nic jsem tam o tom nenasel..no nic..zkusil jsem zapnout phone..telefon v pohode nabeh a ja mel docela radost..az po chvili jsem zjistil nejake chyby na svem telefonu..napr. misto napisu "kalkulacka" v menu extra mam ""dial-innastaveninejsouk dispozici"..ale kdyz to otevru,tak na me vybehne normalne kalkulacka..To samy treba v menu nastaveni..slozku profily mam pojmenovanou "nove instalovat"..takovyhle chybek je tam vic..kdyby nekdo vedel co s tim,tak prosim napiste..ja jsem tak trochu lama,tak radsi zatim nic nepodnikam..obavam se,ze to je tou chybou pri nahravani fw,ale radsi si necham poradit od odborniku Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak to je divné, zkus znovu nahrát firmware. Mě to chodí v pohodě.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 12:01 pm    Předmět: re:Problemy s fw58 Odpovědět s citátem

tak sem zkousel nekolikrat prehrat ten novy fw58,ale pokazdy to hodi ke konci chybu Error on waiting for Stat-Data...uz nevim,co s tim..zkousel jsem to se zaskrtnutyma kontrolama pred i po,ale neni v tom zadnej rozdil..vzdycky to hodi tu chybu..jestli nekdo vite co s tim,tak poradne prosim..ja sem bezradnej Sad Sad
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 12:26 pm    Předmět: Re: re:Problemy s fw58 Odpovědět s citátem

lubo1 napsal:
tak sem zkousel nekolikrat prehrat ten novy fw58,ale pokazdy to hodi ke konci chybu Error on waiting for Stat-Data...uz nevim,co s tim..zkousel jsem to se zaskrtnutyma kontrolama pred i po,ale neni v tom zadnej rozdil..vzdycky to hodi tu chybu..jestli nekdo vite co s tim,tak poradne prosim..ja sem bezradnej Sad Sad

A telefon nejde zapnout?

lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 12:34 pm    Předmět: Re: re:Problemy s fw58 Odpovědět s citátem

ccd98 napsal:
lubo1 napsal:

A telefon nejde zapnout?

telefon jde zapnout,ale diky tyhle chybe (aspon to tak vypada) jsou zmeneny ty nazvy ruznych funkci v menu..
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno... zkusil bych tam nahrát originální 53ku (bude fungovat OK?) a po ní tu 58ku... Nemáš třeba nastavenou příliš vysokou rychlost (Baud)?
lubo1
pisatel
pisatel

715.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 12:51 pm    Předmět: Re: re:Problemy s fw58 Odpovědět s citátem

ccd98 napsal:
mno... zkusil bych tam nahrát originální 53ku (bude fungovat OK?) a po ní tu 58ku... Nemáš třeba nastavenou příliš vysokou rychlost (Baud)?

no rychlost vysokou bych rek ze nemam..zkousel jsem to na 921600,460800 a 115200..ani na jednom to neslo (jako ze na vsech to hodilo tu hlasku)..
ccd98
táta fóra
táta fóra

8031.04 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 15, 2006 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno já bych řekl, že ta hláška "error waiting for stat-data" s těma chybama ve fw vůbec nesouvisí... to jen ten winswupovskej program chce po telefonu, aby mu poslal nějaký údaje o stavu (kolik přijal bytů, jak dlouho to trvalo, ...). Nahraj tam 53ku, ta třeba bude v pořádku... mezi 53 a 58 nemůže bejt nějakej zásadní rozdíl (akorát na 58 je víc patchů).
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: