View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vpepa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Apr 17, 2006 6:59 pm Post subject: KABEL K SIEMENS ME75 |
|
|
Ahoj, mam problém.. nejde mi Siemens ME75 připojit přes datakabel. Mam datakabel Mobile Action MA-8720P , stáhl jsem si odsud ovladač ModemSetup_USB.zip a nejde a nejde, výždy to napíše že púři instalaci HW došlo k chybě, newíte někdo čím by to mohlo býtt ? Prosím pište na mail Vpepa@centrum.cz Děkuji za případné odpovědi, už si fakt nevím rady...[/b] _________________ Vpepa |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 8:04 am Post subject: |
|
|
No ale to jsi si stáhl ovladač pro modem a na pro datovou komunikaci. Koukni na tento článek http://www.siemensmania.cz/content.php?id=689 , je tam i ovladač a postup instalace _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
Vpepa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 11:58 am Post subject: |
|
|
no kdyť jo, aLE TAM JSEM NAŠEL OVLADAČ a nejde to stejně... newíš co s ti mma dělat ?  _________________ Vpepa |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Apr 18, 2006 4:12 pm Post subject: |
|
|
taky se me nekdy kabel "kousne"... Ja jsem se nedrzel pokynu pro instalaci a podelal jsem si oem.inf ve WIN, ale ted me pomaha jednoduse restart mobilu... _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|