clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S88 vs S81 (vs S75)

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S88 vs S81 (vs S75)

Reply to topic     Forum Index -> Třída S
View previous topic :: View next topic  
Author Message
palindrom
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 8:49 am    Post subject: S88 vs S81 (vs S75) Reply with quote

Dobrý den, uvažuju o koupi nového MT, a 75ková řada se už překlopila do 80kové. Rozhoduju se mezi S75, S81 a S88. Bohužel zatím není žádná pořádná recenze 80kové řady. Chtěl bych se zeptat na pár věcí.

1) S81 má UMTS, jenže jsem se dočetl, že pracuje v pásmu 2,1 GHz. Pokud vím, Tmobile má UMTS bastl 1,9 GHz TDD + 0,872 GHz ze kterého časem přejde na 1,9 GHz FDD, Eurotel provozuje UMTS v pásmu 1,9GHz FDD (viz. http://www.lupa.cz/clanky/eurotel-predstavil-svou-vizi-umts/), u Vodafone nevím. Znamená to, že UMTS na tomhle telefonu nikdy v Čechách fungovat nebude, nebo mi něco podstatného uchází?

2) Neví někdo, jak velká může být maximální kapacita MicroSD karty u S88? Nenašel jsem ani v manuálu (českém).

3) Jak vypadá v reálu OLED display? Dívá se na to líp než na TFT, je na něj líp vidět na slunci?

4) Jak rychlé jsou reakce telefonů S81 a S88 při navigaci v menu a jak rychle reagují na stisky kláves při psaní SMS? Dochází k tomu, že při psaní SMS telefon přehlídne stisk klávesy?

5) Je český slovník S81 S88 bez diakritiky nebo s ní, zkracují telefony zprávy?

6) Někde jsem četl, že S88 vydrží na jedno nabití baterie cca 3 dny při "běžném provozu". Je výdrž baterie opravdu tak špatná?

Budu rád za každou radu, obzvláště negativní zkušenost s těmito MT.
Back to top
View user's profile Send private message
weasel
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 9:01 am    Post subject: Reply with quote

Co se týče S88 zkus se podívat zde

Život je příliš krátký na to abychom ho dokázali prožít celý podle svého...
Back to top
FOXXX
VIP
VIP

Phone: HTC HD
14880.90 SMM
PostPosted: Mon May 22, 2006 9:01 am    Post subject: Reply with quote

Tvoje otázky jsou bohužel zatím špatně zodpověditelné. Musíš ještě počkat, až se telefony dostanou do běžného prodeje a první majitelé ti pak určitě rádi poradí. Zatím uživatelské zkušenosti chybí...

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
virus2001
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed Jun 07, 2006 10:48 am    Post subject: Reply with quote

no dival sem se na nokii n70, která umts od eurotelu rozhodne podporuje a ta ma napsane, ze podporuje frekvenci WCDMA 2100 a na strankach od benqu je, ze s 81 podporuje W-CDMA 2100, coz bude podle me to same, ale zatim nevim jak je to s videotelefonovanim u t-mobilu - podporu netu s timhle maji ale o videovolani sem na jejich strankach nenasel ani zminku, jenom neco s nejakymi novymi sim-kartami, co by to meli podporovat...
Back to top
luskysak
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 3:23 pm    Post subject: Reply with quote

4) to se mi eště nestalo takže docela tíhá ale třeba záběr u foťáku je trochu pomalejší
6) no mně klasicky vydrží třeba tejden v normálním provozu 3 dny vydrží jen pokud celou dobu poslouhcáš hudbu nebo hraješ nebo cokoli a na noc ho nevypneš jinak je baterie docela good
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Třída S All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum