View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
obok kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 6:25 pm Post subject: Přehrání FW a kopírovaní dat mezi PC a C75 |
|
|
prosim porad te mi.o vanocich jsem jsi koupil c75ku.hodne mi zamrza.kamarad mi poradil ze mam napsat vam a ze mi urcite poradite.potrebuji prendat FW11 na FW22(nebude to nejaky velky skok?),a dale pak mam kabel na koncovku COM1 a je na c55ku.jak to mam udelat?jaky program potrebuji?prosim o napsani celeho postupu.dale pak bych chtel jsi do mobilu stahovat loga a melodie a javahry a naopak z mobilu fotky.jaky mam pouzit program?diky predem
"Prosím, piště výstižný předmět". Bezy |
|
Back to top |
|
 |
pecanz čestný člen

14931.66 SMM
|
Posted: Sat Apr 29, 2006 6:29 pm Post subject: |
|
|
mno pokud se ti spojí s mobilem tak je to v poho ale možná bude potřeba uprvit odpory.. jestli máš kabel DCA510 ( případně 500 ) tak se FW bude dát náhrát.. jednoduše hledej v návodech článek update fw x65.. pro nahrávání souboru používej VNavigator nebo Simoco ty jsou asi tak nejlepší..  _________________ -> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <- |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|