Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
omer67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá duben 28, 2006 3:53 pm Předmět: Frozzen M75, need help |
|
|
My M75 start to behvior strange.If I watch video file,play some game or just tipe message it become frozzen display and then I have to remove batery because it doesent respond on any command with butons.What I have to do?Can anyone help me? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vladimir Curcic badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: so duben 29, 2006 2:51 am Předmět: |
|
|
Omere pokušaj da deinstaliraš "peč", koji si instalirao na M75 da bi rešio problem sa porukom "MMC kartica nije formatirana...", takođe ako si instalirao još neke "pečeve" deinstaliraj ih. Inače problem sa RS MMC karticom se rešava tako što sve nove foldere na kartici praviš ISKLJUČIVO softverom telefona, ako napraviš novi folder preko kompjutera problem će se pojaviti ponovo. Dakle, prekopiraj sve fodere sa MMC kartice u kompjuter, formatiraj karticu, restartuj telefon i vrati svoje foldere iz kompjutera nazad na karticu, pa ubuduće svaki novi folder na kartici pravi pomoću telefona isključivo. Takođe vodi računa o nazivima foldera, jer sam primetio da npr. odbija nazive foldera koji su isti kao oznaka telefona (u tvom slučaju: M75 nije dobro ime za folder!). Ja koristim S65 i imao sam isti problem, a trenutno mi kartica izgleda ovako: U korenom direktorijumu imam ona dva foldera, koja se kreiraju prilikom formatiranja ("Pictures" i "Videos"), ja sam još dodao folder "Arhiv" u kome onda imam puno podfoldera ("Slike", "Zvuci", "Razno"... a u njima opet nove podfoldere sa fajlovima itd...). Bitno je da u korenom direktorijumu nemaš nikakve slobodne fajlove nego samo foldere...
Nisam siguran, ali mi se čini da problem nastaje zbog toga što je fajl sistem na kartici FAT16, a u kompjuteru NTFS (ili FAT32)
Nadam se da će ti ovo pomoći.
PS
Pečevi se deinstaliraju pomoću programa VKlay, što se nadam da znaš kako ide... takođe ako si pečovao telefon pa želiš da mu uradiš software update moraš prvo da deinstaliraš sve pečeve. _________________ S65(FW58) | IFL-600 (External flash) | DCA500
MY CURRENT COLLECTION: ME45 | S45i | CX65-LtdEd | S65 | SL75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
omer67 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: so duben 29, 2006 8:02 am Předmět: |
|
|
Nisam ni instalirao onaj patch.Poslusao sam savet formatirao sam karticu ii ti problemi su nestali ali je oda poceo da se koci.Sada cu pokusati da je formatiram ponovo i da foldere napravim na telefonu i da onda u njih prekopiram sadrzaj,a ne kompletne foldere.Hvala u svakom slucaju. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|