View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yurii všeználek

3360.44 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Tue Apr 25, 2006 9:51 pm Post subject: Certifikace Midletů pro S75... nejde :,-( |
|
|
Věc se má tak, pomocí aplikace MidletSigner5 od Cahosa jsem si chtěl "osignovat" pár aplikací abych nemusel pokaždé tak otravně potvrzovat různé žádosti o povolení přístupu k...
Ale ouha i když jsem postupoval přesně podle návodu:
Quote: | How to use:
- open hidden disks on your phone (by using OpenDisc or other tool)
(for 75 series, enter SKEY to the phone).
- copy file Config\policy\manufacturer.sbp from mobile to Config\policy
in MidletSigner folder
- create your own certificate:
makecert.bat MyCertificate
(replace MyCertificate with your own name)
- copy files Config\Certificate Store\MyCertificate.der and
Config\policy\manufacturer.sbp back to mobile under appropriate folders
Now you can certify midlets:
- copy your midlet into MidletSigner folder (it should contain both jar
and jad files)
- edit certify.bat and set desired permissions for the midlet
- run certify.bat MyCertificate midlet_folder_name
|
A změny se na JAD souborech patřičně projevily, foun mi při pokusu o spuštění některé z certifikovaných aplikací hlásí "Chyba při instalaci. Prošlý certifikát"
Pomozte mi prosím vyřešit co s tím... jen doplním že MidletSigner 5 by měl podle Chaosa být kompatibilní s S75.  _________________ C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52
MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit" |
|
Back to top |
|
 |
abaddon badatel

270.00 SMM
|
Posted: Wed Apr 26, 2006 6:18 am Post subject: |
|
|
Stejnou hlášku mi to hází na mí cx75 při certifikaci master midletu.včera sem se to snažil přes icq za pomoci EidzEma rozchodit...bez efektu takže mě trápí vlastně ten samí problém |
|
Back to top |
|
 |
prihlas začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon May 22, 2006 8:34 pm Post subject: Re: Certifikace Midletů pro S75... nejde :,-( |
|
|
Yurii wrote: |
A změny se na JAD souborech patřičně projevily, foun mi při pokusu o spuštění některé z certifikovaných aplikací hlásí "Chyba při instalaci. Prošlý certifikát"
|
Ahojte! Tiez by som s tym potreboval pomoct... Certifikoval som Jimma pomocou programu Certify Midlet 1.3 v CX-70. Vsetko v poriadku! Jimm slape bez potvrdzovaciek k plnej spokojnosti. To iste som isiel urobit na istotu aj v CX-65 a ouhle, skoncil som pri hlaske citovanej vyssie. Pustil som na to aj Smeltera, vysledok negativny ... hlaska: ...vyprsany certifikat. Kedze viacerim sa to tu stalo, neviete niekto kde moze byt chyba alebo nekompatibilita? Ze by medzi stolickou a klavesnicou zasa? Poradte, dik. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|