View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 1:33 pm Post subject: S75 - první dojmy a šoky ? |
|
|
Omlouvam se, ze zakladam novy thread nicmene musim se podelit s vami o par zkusenosti ktere se mi za par hodin co vlastnim S75 podarilo zpozorovat bohuzel vsechno to jsou negativni vlastnosti ktere me zatim velice nasiraji
1. vec - ne tak zavazna - ale proste ackoliv jsem prolezl vsechna menu telefonu, nastaveni telefonu atd nebyl jsem schopny nastavit rucne MMS a GPRS funkce telefonu - proste to neslo! kdyz uz jsem si myslel, ze jsem na spravnem miste za boha jsem neprisel na to jak mam to menu zeditovat atd - v manualu jsem opravdu nic nevycetl...problem nakonec vyresila chytra smska od BENQ MOBILE - ovsem tohle se hochum ze Siemensu moc nepovedlo - nebo, ze bych byl jelito?
2. vec - 3x jsem si zmenil vzhled temata - nakonec jsem se chtel vratit k tematu Siemens...ejhle co to....pri pokusu o zmenu temata na Siemens tema se proste chvilku neco deje... a potom se anglicky objevi nejaky recovery a vrati se mi puvodni tema ktere prave mam nastaveny....vypnuti a zapnuti telefonu nepomuze... co si o tom mam myslet?
3. vec - pri psani SMS jsem chtel pridat nejaky dalsi znaky ktere se skryvaji pod * ale co to? text SMS se prekryva temito znaky a proste je v tom neuveritelny gulas!!!! nepomuze nic... proste na pozadi mam text moji smsky a na vrchu se mi objevuji pridavne znaky mezi kterymi si uplne neuveritelne neprehledne vybiram a tapu..tak tohle je uz trosku moc....
4. vec - pri odeslani zpravy mi to nahlasilo, ze zprava nejde odeslat ( pred tim se mi to svete div se uz asi 3x povedlo ) - najednou to ovsem nejde.... 2x to zkusim a stale zprava neodeslana... zkusim to jeste potreti se stejnym vysledkem.... najednou po vypnuti a zapnuti mobilu mi prijdou 3 dorucenky.... 3x zprava o 480 znacich to je krasny... tak tohle je uz i na mou mirnou povahu moc....
5. vec - po vypnuti a zapnuti mobilu me mobil vzdycky vyzve ke zmene casoveho pasma...ackoliv jsem uz 3x nastavil casove pasmo PRAHA - vzdycky me nezapomene upozornit aby jsem zmenil casove pasmo....
6. vec - zvuky a nastaveni prichozich melodii a smsek drzi, ale po vypnuti telefonu se mi v pripade prijeti sms a v pripade prichoziho hovoru ozyva vibrace ktera samozrejme byla vypnuta a ulozena!!!!!!!! mam si proste myslet, ze telefon nedrzi po vypnuti nastaveni nebo co?
Jsem hrube nespokojen a pokud nepomuze zmena FW jsem pripraven tento telefon vratit...achjo zlata SX i kdyz je poruchova
Jeste uvedu par dulezitych veci:
SW verze: 31
FW verze: Patch: 24 / Audio: 2
porade prosim..mate podobny zkusenosti? vyresil to zmena FW? Tohle je opravdu hluboke zklamani.....
jedinym plusem je zatim krasny vzhled a nadherny zvuk  |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

Joined: 26 Oct 2005 Posts: 675 Location: Czech Republic Telefony:CX75,CSL65
4269.72 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 3:52 pm Post subject: |
|
|
Tyto problémy by měl vyřešit nový FW.  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
operátor:Vodafone CZ,O2 CZ. |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Sat Sep 09, 2006 4:10 pm Post subject: Re: S75 - první dojmy a šoky ? |
|
|
Premdik84 wrote: | ...
porade prosim..mate podobny zkusenosti? vyresil to zmena FW? Tohle je opravdu hluboke zklamani.....
| Bylo by dobré napsat operátora.Jinak 1 věc:Nastavení MMS:parametry se zadávají do nastavení-->výměna dat(datové spojení..)-->datové sl.-->do profilů a ve zprávy-->zprávy.nastav-->MMS-nastavení--.a spoj.profil,ktarý byl nastaven v Dat.služby....Parametry na netu,v časopisech atd.U WAP:parametry se zadávají do nastavení-->výměna dat(datové spojení..)-->datové sl.-->do profilů a do surf.zábava-->internet-->možnosti-->nastavení-->profily-->a do profilů.na konci je spoj.profil,zadej,ten,co jsi vytvořil předtím v nastavení-->dat.sl...............
2.věc:Chtělo by to napsat,jaký angl.recovery to píše.
3.věc:to je věc názoru.
4.věc: stím nemám zkušenosti,asi pomůže nový FW.
5.věc:divné,možná něco o tom bude v threadu:S75-koupeno-zkušenosti na začátku fóra x72,x75.
6.věc:to fakt nevim,co s tim,možná nový FW.. _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:25 am Post subject: |
|
|
Takze operatora mam Vodafone a dneska mi opet tecou nervy.... cekal bych, ze telefon po vice nez pul roce co je v prodeji nebo snad i vice bude tak trosku doladeny, ale proste takhle mam chut ten telefon o neco rozbit
ad 1) to uz se mi povedlo nastavit tou chytrou SMS..dejme tomu
ad 2) nyni to jiz zadny recovery nepise a temata si opet muzu menit jak chci..zvlastni...nic jsem neudelal, aby to slo
ad 3) Co je vec nazoru??? to, ze chci pridat nejake zvlastni znaky a prekryva se mi to s mou psanou SMS???? vzdyt je v tom neuveritelny gulas.... stava se to porad...myslel jsem, ze je to jen nejaka chybicka...tohle je vazne mazec
ad 4) OPET NEJDE SMS ODESLAT!!!!!!!!!! je to neskutecne, ale kdyz chci dat odpovedet na prichozi SMS - smsku odeslu v pohode - ovsem kdyz chci SMS napsat jako novou - bohuzel se to nedari odeslat.... dam jednu perlicku....kdyz sms odeslu jako odpoved vse dojde v pohode a cislo servisniho strediska pro SMS je evidentne zapsana.... ovsem kdyz se mrknu do nastaveni SMS - servisni stredisko tam neni.... a ted perlicka na zaver.... muzu delat co chci..napisu tam cislo servisniho strediska...dam OK... ale co to? cislo se proste neulozi.... je tohle normalni????????
ad 5) tohle je uz zda se ok..... opet samo od sebe..pekny
ad 6) taky zda se samo od sebe prozatim vyreseno....
NO a nejnovejsim pocinem je to, ze se mi to tedka seklo pri navsteve archivu sms zprav.... achjo
PS: V pondeli zkusim prehrat novy FW...ktery je prosim nejnovejsi? 42 ?
Pokud to nepomuze vazne budu moc zklaman timto telefonem  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:35 am Post subject: |
|
|
firmware musíš přehrát i s FFS a MAP, jinak to moc nemá u S75 smysl.
co myslíš překrýváním znaků s SMS? Prostě ti naskočí tabulka se znaky, jeden si vybereš a píšeš dál. Nechápu, jaký problém to může dělat průměrně inteligentnímu jedinci.
Pokud se ti to překývá nějak jinak, třeba se to "promíchává" s SMS, tak je to nějaká chyba a opět pomůže FW _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:37 am Post subject: |
|
|
Asi jsem se spatne vyjadril....samozrejme, ze jsem tim myslel to, ze se mi to "promichava s mou psanou SMS"
btw co je FFS a MAP? Ja sam to vzhledem k zaruce prehravat nebudu, dam to do Sectronu ... |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:37 am Post subject: |
|
|
3)špatně jsem to pochopil.
Nejnovější FW pro S75??Winswup 42,nebo standart siemens 40.
Na tom tvym mobilu se dějí opravdu až záhadné věci....  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
No vzhledem k tomu, ze jsem skoro 2 roky byl stastnym uzivatelem SX1 je prechod na S75 slusne receno velice drsny  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

Joined: 20 Sep 2004 Posts: 2424 Location: Zubří (okres Vsetín) Phone: HTC HD 14880.90 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
neznám ten servis, ale v oficiálním servise BenQ-Siemens by to měli přehrát i s FFS a MAP. To je kompletní přehrání obsahu disků pro daný FW. Příjdeš tím o vše, i o adresář, tak zálohuj.
Tak ty znaky v sms jsou chyba a chce to přehrát...
Nový FW všechny tvé problémy jistě odstraní _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
mates.75 všeználek

4269.72 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:43 am Post subject: |
|
|
V servise ti přehrajou úplně všechno,poznal jsem to na svý M55.  _________________ Siemens CX75 fw25,CSL65 fw53,N73!!! ,přísl.:DCA-510,DCA-540,FCL-600,MMC-mobile 1GB,HHB-700,
|
Back to top |
|
 |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 9:44 am Post subject: |
|
|
No Sectron mobil ma na svych strankach napsano asi toto:
Service Point BenQ
Autorizovaný servis pro mechanické opravy Siemens, BenQ-Siemens a BenQ
Takze snad budou vedet a budu je zasobovat temito terminy (FFS a MAP) i kdyz tomu nerozumim vubec  |
|
Back to top |
|
 |
pip@ administrátor

Joined: 11 Aug 2005 Posts: 5470 Location: Olomouc Phone: SXG75 132978.34 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Sun Sep 10, 2006 12:06 pm Post subject: |
|
|
k bodu č. 3)
možná je to způsobeny tématem, že máš barvu pozadí té tabulky znaků nastavenou na průhlednou... skus tam dát jiny téma... nepřekrývalo se to snad ani ve FW00  _________________ Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8010)
Pojďte pokecat na:
 |
|
Back to top |
|
 |
krrttek badatel

1.50 SMM
|
Posted: Sun Sep 10, 2006 12:45 pm Post subject: |
|
|
k věci číslo 5: tot myslim dělá když je zapnuto automatické zjištování času nastavení hodiny |
|
Back to top |
|
 |
Premdik84 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:05 pm Post subject: |
|
|
Dneska na me nemeli cas s prehratim FW a telefon se mi tam cely den nechavat nechtelo - nicmene opet z niceho nic po zmene tematu jiz SMSky ( resp. vkladani zvlastnich znaku funguje jak ma... ) opravdu zvlastni ale o tom jsem psat nechtel...
Chtel jsem se zeptat a to me momentalne trapi nejvice - muze mi nekdo rict co delam spatne, ze mi neprijde zadna MMS ?? ( uz minimalne 2 mi meli prijit ) - u Vodafone mam samozrejme vse aktivovane - tuto sluzbu jsem uz pouzival na SX1.... nechal jsem si poslat chytrou SMS od Siemens Benq a nic... WAP jede v pohode... MMS se taky tvari jako nastaveny... taky jsem kontroloval podle nastaveni Vodafone a vse je jak ma byt jak se zda...ale MMS proste nedorazi.... ja vim, ze je to pomerne obecne napsano, ale vse se zda OK a presto je nekde chybicka...poradite zoufalci?  |
|
Back to top |
|
 |
FOXXX VIP

|
Posted: Mon Sep 11, 2006 12:25 pm Post subject: |
|
|
ještě jso dvě podmínky:
1. zapnuto GPRS
2. někdo ti ji musí poslat
No a to s těma SMS bylo určitě vinou špatně udělaného tématu _________________ S10, C35, C40, 2x S35, S45, ME45, M55, S55, S65, S75, CF110, SL45i, SXG-75, HTC Artemis, HTC Touch Cruise
HKW600,HTC Touch HD
 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|