Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:45 am Předmět: Firmware 14 pro řadu x65 - UPDATE |
|
|
V článku http://www.siemensmania.cz/content.php?id=186 si můžete přečíst informace o updatu telefonů řady x65 na verzi firmwaru 14.
Podělte se zde s ostatními o své zkušenosti s ním. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dexter začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá září 10, 2004 11:58 am Předmět: |
|
|
Tak to je celkem schiza, pac ja sem dneska v 8.20 rano stahl 14 pro nejakou A4.. a ted sou tam samy 12
mam takovej pocit ze dalsi update necham na dobu az na Sie webu vydrzi nejakej Fw aspon tyden, no nejdriv se mi taky musi podarit rozchodit komunikaci, pac se s FW12 porad nedomluvim s PC  _________________ C25, C35i, ME45, M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: pá září 10, 2004 12:19 pm Předmět: |
|
|
dexter napsal: | Tak to je celkem schiza, pac ja sem dneska v 8.20 rano stahl 14 pro nejakou A4.. a ted sou tam samy 12
mam takovej pocit ze dalsi update necham na dobu az na Sie webu vydrzi nejakej Fw aspon tyden, no nejdriv se mi taky musi podarit rozchodit komunikaci, pac se s FW12 porad nedomluvim s PC  |
Myslím že přeprogramovávají server a předělávají linky protože třeba před dvěma dny nechodila ještě česká Siemens stránka a dnes už OK.
Jinak v 14 je spolehlivě na odkazech které jsem napsal v článku _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dexter začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá září 10, 2004 12:28 pm Předmět: |
|
|
Krokodýl napsal: | dexter napsal: | Tak to je celkem schiza, pac ja sem dneska v 8.20 rano stahl 14 pro nejakou A4.. a ted sou tam samy 12
mam takovej pocit ze dalsi update necham na dobu az na Sie webu vydrzi nejakej Fw aspon tyden, no nejdriv se mi taky musi podarit rozchodit komunikaci, pac se s FW12 porad nedomluvim s PC  |
Myslím že přeprogramovávají server a předělávají linky protože třeba před dvěma dny nechodila ještě česká Siemens stránka a dnes už OK.
Jinak v 14 je spolehlivě na odkazech které jsem napsal v článku |
JJ, ceskej SiemensWeb zacal fungovat vcera nekdy po obede.
FW14 ma stazenou, ale je mi stejne na .... pac se nespojim s PC  _________________ C25, C35i, ME45, M65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m65mx Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá září 10, 2004 3:35 pm Předmět: |
|
|
Zatím jsem vždy stahoval Variant "A4.." z nabídky na webu Siemensu, v telefonu volba *#06# mám A100 a vždy OK. Nyní můžu tedy stejně jako bych stahoval A400 stáhnout B400 a vše bude úplně stejně (tj. ČJ v menu?)
Pozn.: teď mám fw12 co potom stáhli z webu siemense, ale s PC přes COM2 (DCA-500) komunikuji bez problémů dál.
m65mx |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po září 13, 2004 11:38 am Předmět: |
|
|
Sakra jak je to s těma Bxxx?!!! Nikdo variantu B nemá (protože ani neexistuje), tak co sakra zas Siemensy nasiraji?!!! Nejdriv kabel, potom fw12 a teďka neexistující varianty Asi z toho skočim do zdi Jo a pro ty, co to ještě neví, už jsem přišel, na co je na trhu tolik variant. Na howno...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: út září 14, 2004 9:45 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Sakra jak je to s těma Bxxx?!!! Nikdo variantu B nemá (protože ani neexistuje), tak co sakra zas Siemensy nasiraji?!!! Nejdriv kabel, potom fw12 a teďka neexistující varianty Asi z toho skočim do zdi Jo a pro ty, co to ještě neví, už jsem přišel, na co je na trhu tolik variant. Na howno...  |
Moje řeč Siemens nám začíná lemplovatět :/ To je tím, že nemají žádnou správnou motivaci... třeba za každou takovou krpu vyhazov a tak Hnedka by se nám rozkmitali a to by pak byly founy  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marek24657 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út září 14, 2004 2:01 pm Předmět: |
|
|
mate nekdo fw 12 a taky se vam tak priserne seka zobrazeni fotaku?? asi 2fps. Zezacatku kdyz ten fotak zapnu tak 2-3s uplne plynule proste super a potom se to zesvetli a hrozne zpomali ??? Mate nekdo stejou skusenost?? neni to na reklamaci? Predtim fw9 a jelo to uplne plynule
A je tady nekdo kdo zkousel JBENCHMARK1 na fw 14??? ja sem mel na fw9- 995 ted na fw12-1380 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossko Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt září 16, 2004 9:59 am Předmět: |
|
|
Ja som ten FW skusal aj ked mam variant A412 a v pohode. Jedine co som si vsimol nove je, ze zase prestalo ukazovat meno v citanej SMSke a je tam iba cislo a zmenili nazov najvyssej kvality fotenia z najvyssia na vysoka kvalita. A vobec mi nefunguje menu spravy. Iba cierna obrazovka. Ale to mi robilo aj predtym... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossko Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: po září 20, 2004 8:00 pm Předmět: |
|
|
Uz mi tie spravy idu. Musel som naformatovat telefon, full factory reset a potom to nejako zacalo chodit. Co ostatni? Nikto neskusal? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alkhazali začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út září 21, 2004 12:40 pm Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Sakra jak je to s těma Bxxx?!!! Nikdo variantu B nemá (protože ani neexistuje), tak co sakra zas Siemensy nasiraji?!!! Nejdriv kabel, potom fw12 a teďka neexistující varianty Asi z toho skočim do zdi Jo a pro ty, co to ještě neví, už jsem přišel, na co je na trhu tolik variant. Na howno...  |
No zrovna ja mam B406 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Black007 Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út září 21, 2004 4:48 pm Předmět: firmware 12 |
|
|
no moje zkušenosti jsou teda otřesné, již potřetí v opravě i Siemense- FW 06,08,12 - všechny se sekají, telefon se očas přo volbách v menu vypíná, např.při namačkání převody jednotel stačé párkrát změnit jedntky a najednou je tma a off telefonu. to samé při spusštění kamery. poprvé oprava klávesnice - nechodila "2", podruhé infraport - přestával chodit-odpojoval se - přiletování sstudeného spoje (nejpíš po opravě klávesnice???!!!), po vrácení z opravy se telefon stále vypíná, prach za displayem ( mám ho měsíc, další měsíc vegetil u Siemense). No nevím, jestli si ho zítra vyzvednu a nebude fungovat, tak ho házím asi zpět prodejci a jdu do něčeho jiného. předtím jsem měl ME45 - kromě jednoho přehrání firmware ani jeden problém! ještě mám původní S25 - kromě všeobecné závady podsvitu displaye - funguje dodnes. Během tak 4 let dostal pěkný záhul, několokrát letěl na beton, pod displayem stejně prachu za celou dobu jeko u M65 za měsíc. Fakt nechápu, jak Siemens mohl něco takového pustit ven bez důkladného otestování. ale třeba je to jen můj subjektivní dojem, či fakt pech na shitovej kus. Co vy ostatní, jak vám M65 funguje?
Black  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraC kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út září 21, 2004 8:04 pm Předmět: tak to není !!! |
|
|
Když jsem si stáhl a dal na telefon (S65) tak mě to řeklo že mám verzi 12 a né 14, potom jsme to udělali na komošově CX65 a taky to byla 12. Prosím poravte nadpis této recenze. Děkuji za přesnost |
|
Návrat nahoru |
|
 |
alkhazali začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st září 22, 2004 2:33 pm Předmět: |
|
|
Telefon: M65
moje varianta: B 406
SW - verze: 14
S telefonem nemam jediny problem, takze je to asi kus od kusu. Zatim jsem nezaznamenal zadne velke zmeny s FW 14. Akorat Systemove slozky se ted jmenuji File sys. tools a V SMS Odeslane se Jmenuji Sent messages. Asi nejaky problem s cestinou.
Nekdo tu psal: "zmenili nazov najvyssej kvality fotenia z najvyssia na vysoka kvalita", tak vysoka je az druha nejvysi. Nejvyssi se u me jmenuje Nejlepsi. Nepamatuju se jak to bylo pred tim. Jinak zatim opravdu neregistruju zadne zmeny. Mozna je telefon rychlejsi nebo neco, ale nevsiml jsem si toho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
romulus VIP

Založen: 14. 02. 2004 Příspěvky: 1867 Bydliště: Jizni Morava
10861.00 SMM
|
Zaslal: st září 22, 2004 8:25 pm Předmět: Re: tak to není !!! |
|
|
OndraC napsal: |
Když jsem si stáhl a dal na telefon (S65) tak mě to řeklo že mám verzi 12 a né 14, potom jsme to udělali na komošově CX65 a taky to byla 12. Prosím poravte nadpis této recenze. Děkuji za přesnost |
Verze 14 opravdu existuje, jen zatím ne ve všech variantách. Na nadpisu není co opravovat. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|