clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Poskozeny hardware

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Poskozeny hardware

Reply to topic     Forum Index -> Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kodein
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 9:23 pm    Post subject: Poskozeny hardware Reply with quote

Zdarec lidi.... Chtel bych se zeptat, komu z vas shorel nejaky hardware u siemensu řady x65 a co vam fon při tom delal....? (nebo snad už nedelal
Crying or Very sad )
Podle krokodyla mi na m65 odesla cast kde se zapisuje fullflash.... A zrejme to tak bude... Tak bych se chtel zeptat jestli se neco podobneho stalo i nekomu z vas ..... Sad
Ted je totiz telefon ,,polomrvy" Nejde zapnout, ale spoji se s Vklayem i flasherem... Dokonce i s papuou..... Jenomze problem je v tom, ze tam stejne nenahraji zalohu fullflashe... cca. po 10 vterinach hodi programy error..... Brick wall d'oh! Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

Zkoušels´ zálohu naládovat x65 flasherem? Zkoušels´ v PU očistu a po jejím neuspěchu i obnovu - nový Bcore, poté freeze a poté opětovně vyzkoušet nahrát zálohu, ale pouze x65 flasherem? Nemáš co ztratit.
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kodein
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Wed May 10, 2006 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

No vyzkousel sem vsechno co znam.... Ale ocistu boot a freez zrovna moc necahapu.....
Jen je mi divne, ze kdyz pri nahravani ff mi programy (vklay a flasher) hodi error, tak se mi fon asi deset minut s nicim nespoji...... Proste musim nejakou chvili vydrzet, a az pak se fon zase se softverem spoji.....
Back to top
jirkab
čestný člen
čestný člen

4280.90 SMM
PostPosted: Thu May 11, 2006 7:30 am    Post subject: Reply with quote

To s tím spojovámím až po chvilce nevím - s tím jsem se ještě nesetkal.
Jinak očista (obnova)Bcore na tom nic není - párkrát jsem to dělal na své S65, když jsem jí totálně umrtvil (snaha o to nacpat sw z CX75 do S65 včetně Bcore Smile . Mám vyzkoušeno nejde - telefony ač se to podle funkcí nezdá mají rozdílný hw).
Jelikož máš x65 použij´ přeloženou verzi PU a v záložce flash při vypnutém telefonu zvol očistu (anebo nový BCORE V22) dej vyplnit a zmáčkni červený telefon (důležité je správné načasování). Ono to něco napíše a podle toho se zařiď. Pokud ti to po obnově Bcore napíše, že je ještě nutné provést freeze, přepni do záložky různé, vyplň IMEI a dej freeze. Pokud jsi tam kde jsi tak není co ztratit a nadchází čas experimentů. Ke všem těmto operacím, je třeba mít zavedený Skey. A ještě jedna otázka. Když jsi psal, že se ti to s PU spojí tím jsi myslel, že telefon dostaneš do service mode? Pokud ano tak je velká pravděpodobnost, že by to mohlo jít oživit. Až budeš mít chvíli čas a pokud máš zájem tak se ozvi na ICQ.

View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
kodein
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu May 11, 2006 10:42 am    Post subject: Reply with quote

Tak je to vyreseno..... Vsichni, komu by nastal podobny problem...... NEDELEJTE NIC SE SOFTWAREM!!!!!! ALE NEJPRVE ZKUSTE VYMENIT BATERII......... d'oh! Brick wall
Prave jsem si ji pujcil od kamosa a fon jede v pohode....... Dancing Laughing
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Hardware All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum