View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 9:23 pm Post subject: Poskozeny hardware |
|
|
Zdarec lidi.... Chtel bych se zeptat, komu z vas shorel nejaky hardware u siemensu řady x65 a co vam fon při tom delal....? (nebo snad už nedelal
)
Podle krokodyla mi na m65 odesla cast kde se zapisuje fullflash.... A zrejme to tak bude... Tak bych se chtel zeptat jestli se neco podobneho stalo i nekomu z vas .....
Ted je totiz telefon ,,polomrvy" Nejde zapnout, ale spoji se s Vklayem i flasherem... Dokonce i s papuou..... Jenomze problem je v tom, ze tam stejne nenahraji zalohu fullflashe... cca. po 10 vterinach hodi programy error.....  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 9:55 pm Post subject: |
|
|
Zkoušels´ zálohu naládovat x65 flasherem? Zkoušels´ v PU očistu a po jejím neuspěchu i obnovu - nový Bcore, poté freeze a poté opětovně vyzkoušet nahrát zálohu, ale pouze x65 flasherem? Nemáš co ztratit. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed May 10, 2006 10:22 pm Post subject: |
|
|
No vyzkousel sem vsechno co znam.... Ale ocistu boot a freez zrovna moc necahapu.....
Jen je mi divne, ze kdyz pri nahravani ff mi programy (vklay a flasher) hodi error, tak se mi fon asi deset minut s nicim nespoji...... Proste musim nejakou chvili vydrzet, a az pak se fon zase se softverem spoji..... |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Thu May 11, 2006 7:30 am Post subject: |
|
|
To s tím spojovámím až po chvilce nevím - s tím jsem se ještě nesetkal.
Jinak očista (obnova)Bcore na tom nic není - párkrát jsem to dělal na své S65, když jsem jí totálně umrtvil (snaha o to nacpat sw z CX75 do S65 včetně Bcore . Mám vyzkoušeno nejde - telefony ač se to podle funkcí nezdá mají rozdílný hw).
Jelikož máš x65 použij´ přeloženou verzi PU a v záložce flash při vypnutém telefonu zvol očistu (anebo nový BCORE V22) dej vyplnit a zmáčkni červený telefon (důležité je správné načasování). Ono to něco napíše a podle toho se zařiď. Pokud ti to po obnově Bcore napíše, že je ještě nutné provést freeze, přepni do záložky různé, vyplň IMEI a dej freeze. Pokud jsi tam kde jsi tak není co ztratit a nadchází čas experimentů. Ke všem těmto operacím, je třeba mít zavedený Skey. A ještě jedna otázka. Když jsi psal, že se ti to s PU spojí tím jsi myslel, že telefon dostaneš do service mode? Pokud ano tak je velká pravděpodobnost, že by to mohlo jít oživit. Až budeš mít chvíli čas a pokud máš zájem tak se ozvi na ICQ. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
kodein pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu May 11, 2006 10:42 am Post subject: |
|
|
Tak je to vyreseno..... Vsichni, komu by nastal podobny problem...... NEDELEJTE NIC SE SOFTWAREM!!!!!! ALE NEJPRVE ZKUSTE VYMENIT BATERII.........
Prave jsem si ji pujcil od kamosa a fon jede v pohode.......  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|