View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:01 am Post subject: Samovolné spuštění foťáku? |
|
|
Zdravím
včera jsem si potřebovala prohlédnout některé fotky v mobilu a stalo se mi něco, nad čím mi visí rozum .
tři fotky ze dne 21.4.06 v časech:
16:17:17
16:17:24
16:18:05
jsou naprosto ČERNÉ . A všechny tři mají 8,49KB (mám nastaveno nejvyšší rozlišení)
Napadá mě jediné vysvětlení: nosím mobil v kapse u kalhot a tam se mi nejspíš samovolně odblokoval (používám Autozámek!), sám pohnul joystickem doleva a třikrát se sám zmáčkl (ten joy). No je vůbec možné aby mobilek toto všechno dokázal bez přispění majitele
P.S.: Jeden čas jsem se tu ptala na možnost dvoutlačítkového odemykání klávesnice- zřejmě pro to budu mít důvod stále
J.  |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:24 am Post subject: |
|
|
Tak si ten cas namiesto 20 sekund nastav na 10s
Ty vies o com pisem. Vsak?
Ak ti to nepomoze, daj ho do toho priesvitneho "primerosu" (do puzdra)
A ak nezaberie ani to tak si na ten setric nastav aj heslo
A k tym obrazkom, ano je to mozne, ze sa mobilu zechcelo totit aj ked si o tom vobec netusila. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Apr 27, 2006 11:37 am Post subject: |
|
|
EidzEm wrote: | Tak si ten cas namiesto 20 sekund nastav na 10s
Ty vies o com pisem. Vsak?
Ak ti to nepomoze, daj ho do toho priesvitneho "primerosu" (do puzdra)
A ak nezaberie ani to tak si na ten setric nastav aj heslo
A k tym obrazkom, ano je to mozne, ze sa mobilu zechcelo totit aj ked si o tom vobec netusila. |
Ano, je to lump - ten fotomobil - ale stejně na něj nedám dopustit !
Bohužel nemohu měnit délku intervalu, než se to automaticky zamkne, protože z výroby je přednastavená jedna minuta a patche se tam zatím bojím ládovat (neb u C75 to není tak jednoduché, ale patch na změnu intervalu hodlám nasoukat na zkoušku do C55 )
P.S.: V tom "primerosu" by se mobilku zakryly jeho ladné křivky - a to nechci.
Hezký den!
J.  |
|
Back to top |
|
 |
simp moderátor

|
Posted: Sat May 13, 2006 1:05 pm Post subject: |
|
|
Ta malá velikost obrázku při nejvyšším rozlišení je způsobena tím, že je to formát *.jpg. Je tak trochu komprimovaný, "spojuje" místa se stejnou barvou. Takže když máš jednobarevný obrázek, má třeba těch 8 kB. Kdybys ho převedla třeba do *.bmp nebo *.tiff, měl by klidně 1 MB. _________________ M50 unlock java † → CX70 FW56 Elfpack 2.3 † → S65 FW58 Elfpack 2.3 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|