View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sajman kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 10:41 pm Post subject: ME75 leve dialogove (displejové) tlačítko |
|
|
ahoj.dneska jsem si koupil ME75 a chci se zeptat jestli jde přenastavit leve displejové tlačítko na něco jiného než "Doručené"?dik |
|
Back to top |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Posted: Tue May 16, 2006 10:52 pm Post subject: |
|
|
Da sa to programom DSE. Ale teraz neviem, ci ti to pojde. Skus uvidis, ale asi si budes musiet pockat na novu verziu toho programu. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
martin-v pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Wed May 17, 2006 4:07 pm Post subject: |
|
|
Jde to. Mam to vyzkoušené na své ME75. Funguje program DSE ze SiemensManie, a to dokonce i při zapnutém telefonu podle tohoto návodu: http://www.siemensmania.com/content.php?id=233
čeština do programu je tady:
http://www.siemensmania.com/content.php?id=562
Jediný problém byl, že se mi nepodařilo načíst aktuální rozložení klávesnice hned napoprvé. Problém je asi s jiným mapování joysticku u x75 než u x65 pro ktré je program určen. Přesto jsem změnil, co jsem potřeboval a uložil. Při druhém spuštění se už tlačítka načetla správně a mohl jsem doladit detaily.
Joy: nahoru mám profily, doleva foťák, doprava doručeno, dolů adresář, krátký stisk menu, dlouhý nic.
Levý soft krátce nová SMS bez potvrzení, dlouze návrhy. Pravý soft krátce menu bez potvrzení (síla zvyku:)) dlouze Service menu. _________________ Ericsson T10 -> T18 + ChatBoard -> Siemens S45 -> S45i -> ME75 fw22 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|