Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
a2nce kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 5:53 am Předmět: co som zistil o fullflash |
|
|
Takze. Trosicku som pobehal po nete a zistil som, ze na fullflash potrebujem klasicky seriovy alebo USB/serial kabel (ten mam), dalej freiu od ver. 14 a TESTPOINT.. co je nejaky bod priamo na doske a treba koli tomu hrabat do telefonu. Je tam nejaky odpor, ktory staci bud odobrat, alebo pripojit na GND(zem), alebo tretia moznost prerusit cestu..(foto testpointu je tu na siemensmanii) Vzhladom na to, ze sa mi do tel liezt nechce tak som sa vykaslal na komplet zalohu FW 7/CZ a navalil tam winswup-om rovno 15ku... zatial facha ako vino, bez problemov. akorat sa mi nepodarilo rozbehat CameraFX v 1.3 ani pri FW 7 ani pri FW 15. asi mam nejaku blbu verziu. Nemohli by ste mi prosim niekto poslat funkcnu verziu do mailu. (nemyslim tym demo). ak sa nejaka dobra dusa najde, tak jej budem vdacny. Nemam cas lietat po nete a zhanat nieco co funguje. ahojte. _________________ momentalne ST55
S6,S25, C35, Sl45 @i, M55, S55,
eurotel smartphone, Erik 326,682,768,T10@T18,T20,T28
Nokia 1510,3310,3330,5110.. komunikator a asi milon dalsich. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: st říjen 27, 2004 11:04 am Předmět: |
|
|
Tak to s tou FF si mě nepotěšil.To je docela už riskantní,tak se do toho pouštět nebudu.Ale nejde mi do hlavy jakej použít ovladač na kabel,když USB DCA540 má ovladače z MPM a je jako modem a né na Virtual COMu kterej je potřeba.
Škoda no,chtěl sem si tam od někoho nahodit FF 14 CZ,takle zůstanu u 13CZ.
Údajně je FW13 horší než 12.Je tam více chyb.A na Symbian foru doporučujou vrátit 12ku.Ale na to je potřeba Winswup FW ale pokud chci CZ 12,tak musí bejt i Winswup verze CZ.A tu sem nikde nenašel.Orig FW Siemense jde flashnout jen na stejnou jazykovou mutaci. _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 28, 2004 1:14 am Předmět: |
|
|
Ako som uz pisal tak na to potrebujes klasicky SERIOVY kabel, alebo kabel s prevodnikom USB/SERIAL ak ho chces strkat do usb.. nie DCA-540.. S tym si ani necuknes. Seriovy kabel ovladac nepotrebuje a USB/SERIAL kabel potrebuje len ovladac na virtualny ovladac com portu... standardne com 3... tot vsio.. potom uz len hrabnes do tel.. pohras sa z TESTPOINTOM a freia ti akceptuje bootfile, ktory je bez pouzita testpointu neakceptovatelny.. tot vsio. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 28, 2004 1:24 am Předmět: |
|
|
A aby som nezabudol, kym sa nenajde nejaky dobrak, ktory si da u siemensu nahrat novy FW 14 CZ a nepostupi celu tuto maskaradu tak FF 14CZ pre freiu mat nebudeme.. Ja som zatial s 15 RU/DE/UK spokojny... Mne osobne EN nevadi, ale CZ by bola prijemnejsia. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt říjen 28, 2004 5:50 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych že jinej kabel nepůjde.SX mi po připojení na DCA 510 vypsal chybu,že zařízení není podporováno.Po vypnutí dobíjení se mi dokonce ztratil displej a vypnul se _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|