Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Swedis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st květen 17, 2006 11:19 am Předmět: Ztráta bočního tlačítka na levé straně (třetí od shora) |
|
|
Ahoj všichni, dnes se mi stala taková nemilá věcička, ztratil jsem tlačítko z boční levé klávesnice. Nevim, jak se to mohlo stát, ale prostě mi vypadlo a teď jsem bez mého věrného kamaráda... Teda telefon funguje naprosto skvěle, ale prostě nemůžu užívat tlačítko s písmeny D,E,F a číslem 3, je to to třetí od shora. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kde bych mohl už řečené tlačítko sehnat, našel jsem pár odkazů, ale cena se mi zdá moc vysoká nebo jestli by se to nedalo případně opravit a kde a kolik by to stálo. Všem moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mio čestný člen

Založen: 22. 11. 2004 Příspěvky: 1690 Bydliště: UL, jinak vsude jako doma
10930.24 SMM
|
Zaslal: st květen 17, 2006 1:13 pm Předmět: Re: Ztráta bočního tlačítka na levé straně (třetí od shora) |
|
|
Swedis napsal: | Ahoj všichni, dnes se mi stala taková nemilá věcička, ztratil jsem tlačítko z boční levé klávesnice. Nevim, jak se to mohlo stát, ale prostě mi vypadlo a teď jsem bez mého věrného kamaráda... Teda telefon funguje naprosto skvěle, ale prostě nemůžu užívat tlačítko s písmeny D,E,F a číslem 3, je to to třetí od shora. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, kde bych mohl už řečené tlačítko sehnat, našel jsem pár odkazů, ale cena se mi zdá moc vysoká nebo jestli by se to nedalo případně opravit a kde a kolik by to stálo. Všem moc děkuji |
Ocividne se ti vylomila klavesa, koupit se to dalo, ale aktualne netusim kde. _________________ SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Walcha začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 2:43 pm Předmět: |
|
|
mám tu klávesnici navíc, mohl bych ti to poslat. napiš na adresu walcha@inmail.cz a domluvíme se.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|