View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:55 pm Post subject: Při otevírání obrázku error pak total šlus MT |
|
|
Nahrával jsem obrázek do telefonu a pak jsem ho chtěl otevřít.Na monitoru PC se oběvil nápis o erroru v aplikaci photo studio a pa se MT restartnul.Restartnul se ale nereagoval na žádný tlačítko.Vypnul jsem ho vyjmul baterku a kartu a pak zapnul ale už se ani nerozsvítil displ.Jen tmavé čáry na nepatrně světlejším pozadí.Tušíte někdo něco? _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 1:59 pm Post subject: |
|
|
Aha tak po vijmutí a poslednám zoufalém pokusu naskočil ale naprosto neovladatelný.Nereaguje na žádné tlačítko.Samo od sebe se začnou na displ.tvořit čáry kousky uvodní obrazovky MT v podélných pruzích běhající nahoru a dolu??????? _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
W.I.KING pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 3:58 pm Post subject: |
|
|
Tak to asi vidím na formát telefonu...
W.I.KING |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 4:52 pm Post subject: |
|
|
No tak to už mám taky za sebou.Přízpěvek na trojhmat jsem četl jako první ale nešlo to.Až asi popadesátým vyndání baterky naskočil prog.bar a začalo to formátovat ale pokud jsem všechny tři tlačítka nedržel až do konce tak to skončilo v momentě kdy jsem je pustil a i pak to došlo jen na půl úvodní obrazovky a konec.Nechal jsem to tak asi dvě hodiny ale žádná změna. _________________ RIDDICK
|
 |
yaqwsx táta fóra

Joined: 12 Dec 2005 Posts: 1027 Location: Takové městečko nedaleko Kroměříže
209083.66 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 4:59 pm Post subject: |
|
|
skus překrát fimware nebo spustit bez karty(pokud by to bez karty nabehlo zformátuj ji) _________________ Děda vševěda, bůh(neplést s Bůh) == Google......
JFGI - Just Fuckin' Google It
http://www.fuckinggoogleit.com/ |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 5:07 pm Post subject: |
|
|
Když pustím červené tlčítko tak telefon zamrzne.Nenabíjí a ani když je ve swup tak na něj comp nereaguje. _________________ RIDDICK
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri May 19, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
Poprosil bych někoho z moderátorů zda by to nešlo hodit sem http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=1664 .Pokud někdo máte nějaký nápad tak prosím taky do druhého topicu.Je tam částečně i vysvětleno proč jsem to takto rozdělil.Omlouvám se _________________ RIDDICK
|
 |
|