View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:42 pm Post subject: HLEDEJTE!! |
|
|
jak naucit nove uzivatele pouzivat fci hledat?
nejak se mnozi zbytecne temata ( proste se nechce uzivatelum hledat )
viz posledni pripad
co navrhnout nejakou zvlastni hodnost? SLEPOUN a tak....
a udelat vyhledavani hned nad forem?
mate nejaky navrh na reseni?  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
D4X (o(^^)o)

Joined: 25 Nov 2004 Posts: 5114 Location: Žďár nad Sázavou Phone: HTC Diamond 382387.67 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:47 pm Post subject: |
|
|
myslim ze kdyz hledas neco konkretniho najdes tunu topiku ktery ti nic nepovi tak radsi zalozis copotrebujes a dozvis se to co chces... lepsi nez traveni mnoha hodin hledanim nejake blbosti... _________________ -> Nokia Lumia 800 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:50 pm Post subject: |
|
|
Nenaučí ich to nijako.
A na druhej strane tu treba vedieť hľadať, čo noví užívatelia nevedia. Nájde ti to 20 topicov, v ktorých teoreticky je tvoj problém riešený, ale oni sú lenivy ich všetky preliezať. Toť (I)MHO.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:52 pm Post subject: |
|
|
davexxxx wrote: | myslim ze kdyz hledas neco konkretniho najdes tunu topiku ktery ti nic nepovi tak radsi zalozis copotrebujes a dozvis se to co chces... lepsi nez traveni mnoha hodin hledanim nejake blbosti... |
ale tenhle stav je danej tím, ze málokdo to hledání použije a jenom zakládá další topicy...
Takze protože si líný a nechceš ztrácet čas,tak radši založíš téma, aby ostatní s tebou ten čas ztráceli...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:58 pm Post subject: |
|
|
taky je v tom,ze kdyz neco hledas tak nedaji volbu "hledat vsechna slova" a pak se jim vyjede X na druhou prispevku _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
Mareček pisatel

Joined: 12 Dec 2004 Posts: 270 Location: Praha-best city in ČR
661.00 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:10 pm Post subject: |
|
|
Jestli tady mluvíš o zbytečných tématech, tak co je potom tohle, ty už asi nevíš co bys z nudy dělal, co?  _________________ Siemens - CX65 Best fone ever for me
Neodpovídej na co neznáš odpověd nebo si o tobě budou myslet, že seš debil :-) ! |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:14 pm Post subject: |
|
|
zbytecna,je mysleno porad dokola se opakujici
jen tak pro poradek.....ze by byl spatny nadpis?  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
Gwin čestný člen

0.84 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:40 pm Post subject: |
|
|
Nejlepší jsou dotazy typu: Rychle mi poraďte, nemám čas, nechce se mi hledat. Odpovězte na xxx@xx.xx  _________________ Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190
SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal
1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700
SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční |
|
Back to top |
|
 |
jenda^^ čestný člen

14937.90 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:41 pm Post subject: |
|
|
A ještě lepší, když pod tim je příspěvek o minutu starší: To nikdo neví??? _________________ Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50
Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Máme novou verzi webu. |
|
Back to top |
|
 |
jamaica siemensmaniak

17095.68 SMM
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
Nejlepším řešením je takový příspěvky mazat,to se pak naučí každej hledat  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Back to top |
|
 |
biggeorge pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 11:13 am Post subject: |
|
|
Abych rekl pravdu tak souhlasim s tim ze se tu obcas omyla neco porad dokola, na druhou stranu jsou veci, ktery se hledaj spatne a tak se clovek zepta znova... _________________ Nokia 3310 -> Siemens MT50 -> M55 -> S75 FW47+FFS+MAP |
|
Back to top |
|
 |
alias75 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 11:53 am Post subject: |
|
|
Jeden postřeh ,můj osobní.Zde se mě to stalo jen dvakrát,ale.Je pravda že hledání tady je šílený.Je šílený na čas a pokud někomu klekne mobil který životně důležitě potřebuje k práci či co já vím k čemu tak je rychlost vyřešení opravdu to nej.Všiml jsem si že některé články které s sebou úzce souvisí jsou děleny (nabo byli psaný po částech) a na konci části jedna je místo pokračování odkaz na pokračování.Když jsem začínal tenkrát s pathy tak jsem měl šest oken s články které doplňovali jeden druhého.Další věc zamčení článku je pro vás jistě dobrá věc ale pokud to má mít za následek snížení počtu duplicitních dotazů a dotazů vůbec (toto forum se za dobu svého působení opravdu rozrostlo) tak bych to dělal také s rozvahou.Pokud úvodní dotaz je na už zodpovězené téma a pro Vás jistě banální ,ale přehoupne se do jiného dotazu který s úvodním nemá nic společného tak to zavádí jen k tomu aby byl dotyčným založen novej dotaz.No a je tu nové téma.Není nic proti ničemu to po zodpovězení zase zamknout. _________________ RIDDICK
"Tak to se pleteš svátosti já stoprocentně věřím v boha a stoprocentně ho nenávidím."
|
 |
Lakva pisatel

Joined: 27 Jan 2006 Posts: 256 Location: Karlovy Vary (50°14.285'N, 12°52.556'E)
661.00 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 12:39 pm Post subject: |
|
|
Noví uživatelé neumí hledat, nebo jsou líní... pokud se už hledat pokusí, najde jim to 20 vláken a oni je ani neprojdou, prostě když čtou 3, už se v tom ztrácí a tak založí vlastní... No, přiznám se, že když pročítám 5. vlákno, ztrácím se občas už taky...
V důsledku přibývajících vláken je ovšem stále těžší a zdlouhavější se zorientovat a něco najít, i když to člověk umí...
Navíc hledání tady má jednu velmi špatnou vlastnost: když v něm klepnu na odkaz, zjistím, že je k ničemu, a pak dám zpět,zobrazí se mi, že stránku nelze zobrazit bez opětovného odeslání dat blablabla... a tak musím dát ještě reload a potvrdit nové odeslání dat... To je DOST wotravný
Takže mám 3 návrhy:
1) Upravit vyhledávání tak, aby se při návratu přes zpět data předaly automaticky, nebo aspoň aby se automaticky otevíralo v novém okně.
2) Nastavit jako výchozí "Hledat všechna slova" a možná taky zobrazovat příspěvky namísto témat (některým nováčkům nemusí hned dojít, že delší vlákno má hafo stránek a musím si zobrazit všechny, abych mohl efektivně hledat ty zajímavé příspěvky přes Ctrl+F)
3) Ty další založená témata po čase mazat, aby jich nebylo tolik při hledání... Co třeba při uzamykání vlákna dát možnost automatického smazání třeba po 2 dnech nebo tak? Nebo až se podívá zakladatel... Možností je víc... _________________ Zavádím PX=píp,xcíp
Nokia 5210>M75+SM(fw13+patche)=sqělej foun!!!
IrDA,BT,kabel,MSi FT-200,i-Tec BT GPS
------------
To nejlepší, co může člověk sám pro sebe udělat, je pomáhat ostatním.
-Já vím, že to zní divně. Ale zkuste si to! |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon May 15, 2006 1:10 pm Post subject: |
|
|
Je prirodzene,ze novy citatel sa na velkom fore v zaciatkoch straca...aj ja ked som bol prvykrat napr. na fore pctuningu,tak som ho cital 3 dni,kym som ponachadzal to,co som potreboval.Samozrejme,co som nenasiel,alebo mi nebolo jasne,spytal som sa.Ani tu moderatori nezamkynaju diskusie bez toho,aby dali odkaz niekde,kde sa to riesi.
A co sa tyka tych clankov..SM nevznikla teraz,aby sme vsetky poznatky mohli zhrnut do jedneho clanku...proste sa pisu clanky a doplnaju sa o nove postupy a informacie inymi clankami.Tak je to vsade. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|