Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ufynnn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 6:42 am Předmět: S65 - Nejde zapnout... |
|
|
Pleas, potreboval bych poradit, potreboval jsem prehrat firmware a pouzil jsem k tomu zalohu kterou jsem stahl odtud. Ale po nahrani nesel MT pustit, vzdycky jenom problikl a pipnul... tak jsem si hral s ruznyma utilitama a ted sice jde zapnout ale nejde nahrat normalni firmware (winswup ani original) v obou pripadech to pise "secured update not possible, device not prepared".A ani AMRBootcoreinfo.exe mi nejde, pise "Bootcore is demaged or not freezed", a v papuosoft kdyz chci dat freeze tak to pise ze to jde pouze ve "factory mode" ale ten nevim jak zapnout...
poradte...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: čt květen 18, 2006 6:58 am Předmět: |
|
|
Predpokladám že keď si nahrával FF zálohu, musíš už mať kódy a loadery. Otázka je cez aký program si ju nahrával? Ak cez VKLAY, nedal si náhodou zapisovať aj do bootcore? Pretože ten Bootcore invalid or not freezed sa mi veľmi nepáči...
Skús dať v PapuaUtils, v záložke kódy, Zaviesť SKEY do mobilu a napíš čo ti PU odpovedal. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ufynnn kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 6:14 am Předmět: |
|
|
kody mam ale nevim jestli se nemusi generovat po kazdym novym firmware, zalohu jsem nahral programem "x65 flasher". V PapuaUtils to napise ze byl zaveden.... ale problem pretrvava...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
EidzEm VIP

5862.50 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 7:34 am Předmět: |
|
|
Novy firmware nema vplyv na kody. _________________ CX65v50 Master Patch v 5 @ CX70v56 Master Patch 3.1 beta 3 + Elf Loader + vlastnorucne vyrobeny DCA-510 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
whitewash táta fóra

Založen: 08. 11. 2005 Příspěvky: 1469 Bydliště: Bratislava Telefón: HTC Wizard
0.00 SMM
|
Zaslal: pá květen 19, 2006 9:43 am Předmět: |
|
|
Nahraj ešte raz cudziu zálohu, dávaj však pozor aby si nič nezapísal do BCORE, potom odblokuj podľa tohto http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=732 návodu. _________________ Siemens CX75 -> QTek 9100 (T-Mobile MDA Vario) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|